Akció!

Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler

Ft119.000 Ft114.000

A 150 literes villanybojler vásárlása előtt mindenképpen érdemes tájékozódni a bojler ár mellett a szóba jövő vízmelegítő márkák jellemzőiről, és magáról a gyártóról. 

Cikkszám: h12 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Z-Erp-150

Új Hajdu Z 150 literes bojler ára házhoz szállítással 114000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 60000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  185000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

A fentebb feltüntetett 150 literes Hajdu bojler ár listázásában fillérre pontosan informálódhatunk a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréjét illetően Budapest területén.

A hazai háztartásokban zömmel elektromos forróvíztároló biztosítja a család napi melegvíz-ellátását. Az elektromos vízmelegítő vásárlás fő szempontja a villanybojler ára. A hazai termékpalettán több jó minőségű villanybojler is megtalálható. A külföldi olcsó villanybojler ár általában bizalmatlanságot kelt, hiszen összevetve más villanybojler árakkal, eleve gyanús, ha valami túl olcsó. A magasabb elektromos forróvíztároló ár általában azt sejteti, hogy a termék jó minőségű, de ez korántsem biztos!

A 150 literes villanybojler vásárlása előtt mindenképpen érdemes tájékozódni a bojler ár mellett a szóba jövő vízmelegítő márkák jellemzőiről, és magáról a gyártóról. A külföldi gyártókról első körben az interneten kutakodjunk – ez persze még semmire nem garancia, hiszen messziről jött gyártó azt mond, amit akar. Ha esedékes a villanybojler csere, a legegyszerűbb, ha a bojlercserét végző szakembertől érdeklődünk. A tapasztalt, hozzáértő szakember már maga mögött tudhat párszáz teljes körű villanybojler cserét. A profi mesterek naprakész információkkal rendelkeznek minden elektromos árammal működő forróvíztárolót tekintve.

Budapesten évente 7-800 Hajdu bojler csere

Hogy kézzelfoghatóbbá tegyük a dolgot: csapatunk, a Nyári Tibor villanybojler szerelő team évente csak Budapesten Hajdu bojler csere okán 7-800-szor ül autóba. A leszerelendő forróvíztárolók legtöbbje Hajdu bojler, és szerencsére az új vízmelegítő is Hajdu – sokan kedvelik a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojlert. Ebből következik, úgy ismerjük a különféle márkájú termékeket, mint a tenyerünket! A Nyári Tibor villanybojler szerelő team a Hajdu villanybojlerekre specializálódott, ezért pontosan meg tudjuk mondani a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler ár mellett, mennyibe kerül a bojler teljes körű cseréje Budapesten.

Hívj bennünket, készséggel cseréljük villanybojleredet!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.