Akció!

Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler

Ft119.000

A 150 literes villanybojler vásárlása előtt mindenképpen érdemes tájékozódni a bojler ár mellett a szóba jövő vízmelegítő márkák jellemzőiről, és magáról a gyártóról. 

Cikkszám: h12 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Z-Erp-150

Új Hajdu Z 150 literes bojler ára házhoz szállítással 119000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 700000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  200000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

A fentebb feltüntetett 150 literes Hajdu bojler ár listázásában fillérre pontosan informálódhatunk a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréjét illetően Budapest területén.

A hazai háztartásokban zömmel elektromos forróvíztároló biztosítja a család napi melegvíz-ellátását. Az elektromos vízmelegítő vásárlás fő szempontja a villanybojler ára. A hazai termékpalettán több jó minőségű villanybojler is megtalálható. A külföldi olcsó villanybojler ár általában bizalmatlanságot kelt, hiszen összevetve más villanybojler árakkal, eleve gyanús, ha valami túl olcsó. A magasabb elektromos forróvíztároló ár általában azt sejteti, hogy a termék jó minőségű, de ez korántsem biztos!

A 150 literes villanybojler vásárlása előtt mindenképpen érdemes tájékozódni a bojler ár mellett a szóba jövő vízmelegítő márkák jellemzőiről, és magáról a gyártóról. A külföldi gyártókról első körben az interneten kutakodjunk – ez persze még semmire nem garancia, hiszen messziről jött gyártó azt mond, amit akar. Ha esedékes a villanybojler csere, a legegyszerűbb, ha a bojlercserét végző szakembertől érdeklődünk. A tapasztalt, hozzáértő szakember már maga mögött tudhat párszáz teljes körű villanybojler cserét. A profi mesterek naprakész információkkal rendelkeznek minden elektromos árammal működő forróvíztárolót tekintve.

Budapesten évente 7-800 Hajdu bojler csere

Hogy kézzelfoghatóbbá tegyük a dolgot: csapatunk, a Nyári Tibor villanybojler szerelő team évente csak Budapesten Hajdu bojler csere okán 7-800-szor ül autóba. A leszerelendő forróvíztárolók legtöbbje Hajdu bojler, és szerencsére az új vízmelegítő is Hajdu – sokan kedvelik a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojlert. Ebből következik, úgy ismerjük a különféle márkájú termékeket, mint a tenyerünket! A Nyári Tibor villanybojler szerelő team a Hajdu villanybojlerekre specializálódott, ezért pontosan meg tudjuk mondani a Hajdu Z 150 literes Erp villanybojler ár mellett, mennyibe kerül a bojler teljes körű cseréje Budapesten.

Hívj bennünket, készséggel cseréljük villanybojleredet!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka