+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

HAJDU Z 150 ERP BOJLER – KIVÁLÓ MINŐSÉG ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Kényelem és Biztonság: Hajdu Z 150 ErP Villanybojlerrel

 

Hajdu Z 150 Erp bojler csereSzinte nincs olyan háztartás Magyarországon, ahol ne lenne valamilyen Hajdu háztartási gép. A mosógépektől a centrifugákon át egészen a bojlerekig, szinte mindenhol találkozunk Hajdu termékekkel. Ez nem olyan meglepő, ha megnézzük, hogy ezek a szerkezetek akár több generációt is képesek még a legdurvább körülmények között kiszolgálni.

Hányan ültünk rá otthon a Hajdu mosógépre, amikor centrifugált, s szüleinknek csak évtizedekkel később kellett új modellt venniük. Bizony, ezek a robosztus masinák nem akármilyen minőséggel dicsekedhetnek

Igy a Hajdu Z150E bojler is ugyanolyan kedvelt, mint néhány évvel ezelőtt volt, hiszen a megfelelő működés, az optimális vízellátás, illetve az akár évtizedeken át hibamentes működés sokak számára egy igen kecsegtető ajánlat. S persze azt sem szabad elfelejteni, hogy bármi baj van vele, szinte azonnal meg lehet javítani a nagy alkatrész-támogatottságnak köszönhetően.

1. Hány literes bojler kell egy 4 tagú családnak?

• Általánosan elmondható, hogy egy 4 tagú család számára egy 150-200 literes bojler ideális lehet, figyelembe véve a mindennapi melegvíz szükségleteiket.

2. Hány fokra állítsuk a 150 literes bojlert?

• Általában a bojlert 55-60°C-ra állítják be, mivel ez hatékonyan elpusztítja a baktériumokat és gátolja a legionellabaktériumok kialakulását. Fontos azonban, hogy az beállított hőmérséklet ne legyen túl magas, hogy elkerüljük a lehetséges égési sérüléseket.

3. Mennyit fogyaszt egy 150 literes bojler?

• A Hajdu Z 150 Erp várható éves fogyasztása 2724KWh. De a fogyasztás függ a bojler típusától, az energiahatékonyságától, valamint attól, hogy milyen gyakran és milyen mértékben használják. Általánosságban elmondható, hogy az újabb, energiatakarékos modellek kevesebbet fogyasztanak.

4. Hogyan válasszunk villanybojlert?

• A villanybojler kiválasztásakor figyelembe kell venni a család méretét, a napi melegvíz-felhasználást, az energetikai osztályt, az esetleges extra funkciókat (például időzített bekapcsolás), és a bojler elhelyezési lehetőségeit. Fontos az is, hogy olyan márkát válasszunk, amely megbízható és hosszú élettartamú termékeket kínál.

5. Hány fokos legyen a víz a bojlerben?

• A bojler vízhőmérsékletét általában 55-66°C-ra állítják be a baktériumok elpusztítása és a víz higiénikus tartása érdekében.

6. Hány fokos legyen a melegvíz?

• A lakossági kevert melegvíz hőmérsékletét általában 40-45°C közé állítjuk, mivel ez a hőmérséklet kényelmes és biztonságos az emberi bőr számára, és egyúttal energiatakarékos is.

HAJDU Z150E BOJLER SZERVIZ BUDAPEST

Családi bojler szerelő vállalkozásunk Budapest minden kerületében vállalja a Hajdu villanybojlerek karbantartását és szervizét. Tapasztalatunknak köszönhetően a meghibásodott alkatrészeket pillanatok alatt ki tudjuk cserélni úgy, hogy a bojer még sok éven át tudja biztosítani a lakás vízellátását.

Nézzük meg, mit tud a Hajdu Z150E bojler!

• Tartós kivitelezés: A freonmentes, szilárd poliuretán hab hőszigetelésnek köszönhetően a szerkezet sokáig képes megtartani a benne lévő víz hőmérsékletét. Amennyiben a forróvíztárolót 65°C-on használjuk, még tovább növelhetjük a szerkezet élettartamát, mert így kevesebb vízkő képződik rajta.

• Hosszútávú alkatrészellátás: A Hajdu termékeknél, ahogy már fentebb is említettük, nagyon figyel arra a gyártó, hogy mindig legyen az aktuális és a régebbi típusú készülékekhez is pótalkatrész. Emiatt igen gyorsan és szakszerűen lehet javítani vagy cserélni az alkatrészeket.

• Energiatakarékos kiszerelés: A Hajdu Z150E bojler ergonomikus és praktikus kialakításának köszönhetően kevesebb vízkő képződik a felületeken, így hosszútávon rengeteg energiát spórol meg nekünk az optimális működés.

• Korrózió elleni védelem: A bojlerek egyik legnagyobb ellensége a korrózió, de szerencsére erre is kifejlesztettek már okos módszereket a kutatók. Itt a speciális tűzzománc réteg, illetve egy magnézium aktív anód segíti megóvni a bojlert a korrózió káros hatása ellen.

Természetesen a rendszeres karbantartás mellett a legtöbb tipikus probléma megelőzhető, hívj minket bizalommal bojler szerelés, javítás vagy csere esetén a 06-20-942-0586-os telefonszámon.

HAJDU Z 150 ERP VILLANYBOJLER TELEPÍTÉS BUDAPEST

A Hajdu Z150E villanybojler kiváló választás Budapest otthonai számára is. A felszerelés során fontos szempontokat kell figyelembe venni, hogy a bojler optimálisan működjön és hosszú élettartammal rendelkezzen.

• Megfelelő hely kiválasztása: A bojler felszerelésekor fontos, hogy megfelelő helyet válasszunk ki a lakásban. A bojlernek kellő helyre van szüksége a biztonságos működéshez és a könnyű hozzáféréshez a karbantartáshoz.

• Elektromos csatlakozás: A villanybojler felszerelése során fontos, hogy megfelelően legyen bekötve az elektromos hálózathoz. Ez biztosítja a bojler megfelelő működését és biztonságát.

• Vízcsatlakozás: A bojlernek megfelelő vízcsatlakozásra van szüksége a működéshez. Fontos, hogy a csatlakozás szakszerűen legyen elvégezve, hogy ne legyenek vízszivárgások vagy egyéb problémák.

• Biztonsági intézkedések: A bojler felszerelésekor fontos, hogy megfelelő biztonsági intézkedéseket is alkalmazzunk. Ez magában foglalhatja a megfelelő víznyomás-szabályozást, a biztonsági szelepek felszerelését és a megfelelő szellőzést a bojler körül.

Hajdu Z 150 Erp bojler cseréje BudapestHajdu Z 150 Literes Bojler Felszerelése

Szeretnéd kicserélni vagy felszereltetni otthonodban a megbízható és hatékony Hajdu Z 150 literes bojlert? Ne aggódj, segítünk! Hívj minket, a Hajdu villanybojler szerelő családi vállalkozását, és garantáljuk a szakszerű munkavégzést és a kiváló minőségű szolgáltatást Budapest területén.

Miért válassz minket?

Tapasztalt Szakemberek: Családi vállalkozásunkban tapasztalt és megbízható szakemberek dolgoznak, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal a bojler felszereléséhez és karbantartásához.

Hajdu Z 150 Erp Bojler Házhoz Szállítás: Vállaljuk a Hajdu Z150E bojler házhoz szállítását, így nem kell magaddal cipelni a nehezebbnél nehezebb csomagokat. Kényelmesen otthonodban várhatod a minőségi Hajdu terméket.

Gyors és Professzionális Munkavégzés: Számunkra fontos az ügyfeleink elégedettsége, ezért gyors és precíz munkavégzést biztosítunk, hogy minél hamarabb élvezhesd a melegvíz kényelmét.

Hogyan léphetsz velünk kapcsolatba?

Ha bármilyen kérdésed van a Hajdu Z 150 Erp bojlerrel kapcsolatban, vagy szeretnéd megrendelni a bojler csere szolgáltatásunkat, hívj minket a 06-20-942-0586-os telefonszámon. Örömmel állunk rendelkezésedre, és szívesen segítünk minden bojlerrel kapcsolatos kérdésedben és igényedben.

Válassz minket a legjobb eredményekért! Legyen szó bojler felszerelésről vagy cseréről, profi szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy otthonodban mindig megbízható és hatékony legyen a melegvíz ellátás.

 

Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján