Akció!

Hajdu Aquastic 150 literes Erp villanybojler

Ft94.000

Egyszerű utánajárni, relatíve összességében mikor magasabb a 150 literes Hajdu bojler ára. Ha egy csapat végzi el az egész munkát, vagy ha több, egymástól függetlenül dolgozó szakemberre bízzuk a bojlercserét. Előbbi szisztéma nem csak hatékony, hanem kényelmes, hiszen nem kell több megbízható mester után nyomozni.

Cikkszám: h6 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Aquastic 150 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ150 ERP villanybojler csere

Új Hajdu Aquastic 150 literes bojler ára házhoz szállítással 94000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 65000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  170000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Aquastic 150 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Aquastic zártrendszerű 150 literes Erp villanybojler

A villanybojlerek melegvíz-előállító kapacitása természetesen nagyban függ attól, hány fokra állítjuk az elektromos forróvíztárolót. Melegebb víz esetében kevesebb vízmennyiség is elég, viszont ennek megvan az a hátulütője, hogy hamarabb vízkövesedik a magnéziumanód, csökken a 150 literes bojler energiahatékonysága. Ráadásul a felfűtött víz adott hőmérsékleten tartása is több energiát emészt fel.

A vezérelt áramról működő bojlerek felfűtése általában éjszaka történik, ilyenkor hárul a legkisebb energiaterhelés az áramszolgáltatóra. Nap közben, amennyiben a kapacitásuk engedi, szintén működtetik villanybojlerünket.

Mire elég a 150 literes bojler termelte víz – vízhőfok

A vízhőfoktól függően a Hajdu 150 literes bojler egy, illetve akár négy személy napi melegvízigényét is kielégítheti. Ha a forróvíztárolót 40°C-ra állítjuk egy, ha 50°C-ra két-három, ha 60°C-ra, négy személy számára termelhet megfelelő mennyiségű melegvizet. Négy személynél nagyobb létszámú csapatnak 80°C-ra szükséges állítani a hőfokot. Érdemes tanulmányozni a villanybojler-csere.hu főoldalán található ábrát, mivel ott pontos képet kaphatunk.

A Hajdu Aquastic Erp 150 függőleges bojler ára

Egyszerű utánajárni, relatíve összességében mikor magasabb a 150 literes Hajdu bojler ára. Ha egy csapat végzi el az egész munkát, vagy ha több, egymástól függetlenül dolgozó szakemberre bízzuk a bojlercserét. Előbbi szisztéma nem csak hatékony, hanem kényelmes, hiszen nem kell több megbízható mester után nyomozni.

Ráadásul a Hajdu Aquastic Erp 150 literes bojler ára felöleli a vízmelegítő házhoz szállítását is. Meglehet egy kisebb űrtartalmú villamos vízmelegítő esetében ez nem probléma, de nagyobb, 120-150 l-es bojler esetében már nehezebb feladat. Nem beszélve arról mennyi időt kíván a bojler megvásárlása, szállítása. Szerintem egyértelmű hogy ideálisabb, olcsóbb, ha egy gárda dolgozik a bojlercserén.

Jó választás Nyári Tibor csapata, hiszen komplex szolgáltatással áll rendelkezésedre!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Profi csapat, kiváló szakemberek! Megkeresésemre már másnapra vállalták a munkát és mindenről pontosan, szakszerűen tájékoztattak. Udvariasak, segítőkészek. Legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek.
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Csak ajánlani tudom ezt a csapatot. Gyorsan, tisztán, hatékonyan segítettek a hirtelen meghibásodó gépem esetén.
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább