+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Bojler csere Budapest VI.-kerület

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Meghibásodott, elavult a bojlered? Bojler cserén törőd a fejed?

 

Bojler csere Budapest VI.-kerületA meleg víz elengedhetetlen része az otthonunknak. Amikor a bojlerünk meghibásodik vagy elavultá válik, az életünk hirtelen káoszba fordulhat. De ne aggódj, segítünk! Budapest VI.-kerületében is vállaljuk a lyukas csöpögő bojler cseréjét, és egy komplex szolgáltatással könnyedén megoldjuk a problémádat. Nincs szükség külön szerelőre, mi mindent elintézünk helyetted!

A régi bojlered elavult, vagy meghibásodott? Gondolkozol a bojler cseréjén, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ne aggódj, itt vagyunk, hogy segítsünk! A bojler csere komplex szolgáltatásunkkal könnyedén és gyorsan megoldjuk a problémádat. Nálunk minden méretben és típusban megtalálod a megfelelő bojlert.

Legyen szó 120 literes vízmelegítő csere, vagy 100 literes villanybojler cseréről, mi minden igényt kielégítünk. Budapest területén házhoz visszük az új bojleredet, így nem kell aggódnod a szállítás miatt. Gondoskodunk arról, hogy az új bojlered biztonságosan és megbízhatóan kerüljön beépítésre.

 

Bojler csere Budapest VI. kerületében – Kényelmes és megbízható szolgáltatás

A villanybojler felszerelése sokak számára ijesztő lehet, de nálunk nincsenek meglepetések. Tapasztalt szakembereink precízen és megbízhatóan végzik el a bojler felszerelését, hogy te zavartalanul élvezhesd a meleg vizet otthonodban.

Nyári Tibor vagyok, Hajdu villanybojler specialista. Évek óta foglalkozom bojler szereléssel és cserével, így biztos lehetsz benne, hogy a VI.-kerületi bojlered jó kezekben lesz. Tapasztalatom és szakértelmem révén gyorsan és hatékonyan elvégzem a bojler cseréjét, hogy neked csak a meleg víz élvezetére kelljen koncentrálnod.

Nálunk mindent megkapsz: a bojler vásárlásától kezdve mindent elintézünk. Nem kell többé külön szerelőt keresned, mi mindent megoldunk helyetted.

Rendeld tőlünk a bojler cserét, garantáltan elégedett leszel!

Ne hagyd, hogy a régi elavult bojlered további problémákat okozzon otthonodban. Hívj minket még ma, és mi gondoskodunk róla, hogy újra zavartalanul élvezhesd a meleg vizet otthonodban! Bízd ránk a bojler cseréjét, és mi komplex szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy a bojlered újra tökéletesen működjön!

 

CSÖPÖG A VÍZ A BOJLERBŐL

Sokan találkoznak a problémával, hogy a villanybojlerük alján lévő műanyag dobozból csöpög vagy folyik a víz, és ezért keresnek minket Budapest VI. kerületéből is.

A víz megjelenése a villanybojler külső felületén mindenképpen aggasztó jelenség, és általában a bojler kilyukadását jelezheti. Azonban előfordulhat, hogy a rozsdás víz nem csak az aljából csöpög, hanem a bojler oldalán is végigfolyik.

A Hajdu villanybojlerek tartálya jó minőségű acélból készül, amely zománc bevonattal van ellátva. A tartály másodlagos védelmét pedig a magnézium védőanód biztosítja. Ez a védőanód felelős a forróvíz tároló zománcozásának védelméért.

Fontos, hogy legalább két évente egyszer ellenőrizzük a védőanód állapotát, mivel ha ezt elmulasztjuk, akkor akaratlanul is rövidíthetjük a vízmelegítő élettartamát.

Ezért legjobb, ha a vízkő eltávolítás és a szerviz alkalmával nem csak ellenőrizzük de cseréljük is az anódot.
Ha elmulasztottad a karbantartani és vízkőteleníteni a Hajdu 80 literes vagy 120 literes villanybojleredet, és az kilyukadt, akkor minél hamarabb hívj minket. Hibamegállapítás után még aznap ki tudjuk cserélni a bojlert, Mi minden VI. kerületi Terézvárosi címre felkészülten érkezünk.
Bízz szakértelmünkben és tapasztalatunkban, és segítünk megoldani a problémát a lehető leghamarabb.

 

Bojler karbantartás vízkőtelebítés és fűtőszál csereBojler szerviz és vízkőtelenítés a Budapest VI. kerületben

Amikor új villanybojlert szereltetsz fel, fontos, hogy rendszeresen karbantartsd és gondoskodj a vízkőtelenítéséről is. A vízkő felhalmozódása ugyanis komoly problémákat okozhat a bojler működésében és hatékonyságában. Budapest VI. kerületben számos szakemberünk áll rendelkezésedre, akik segítenek a bojlered karbantartásában és vízkőtelenítésében.

Miért fontos a bojler karbantartása és vízkőtelenítése?

A bojlered hosszú élettartama és hatékony működése érdekében rendszeres karbantartásra van szükség. A vízkő felhalmozódása a bojlerben csökkenti a fűtés hatékonyságát, növeli az energiafogyasztást, és akár meghibásodást is okozhat. A bojler vízkőtelenítés segít megszabadulni a lerakódott vízkőtől, és visszaállítja a forróvíz tároló eredeti teljesítményét.

A bojler karbantartása és szervizelése számos előnnyel jár, többek között:

Megelőzi a meghibásodásokat és a károkat: A rendszeres karbantartás és szervizelés segít az időben történő problémák felismerésében és megelőzésében, így minimalizálva a meghibásodások és a károk kockázatát.

Növeli az elektromos forróvíz tároló élettartamát: A megfelelő karbantartás és szervizelés hosszabb élettartamot biztosít a bojlernek, így megtakarítva a költségeket a hosszú távon.

Biztonságosabb működés: A karbantartás és szervizelés során a szakember ellenőrzi a biztonsági funkciókat és a tömítéseket, biztosítva a bojler biztonságos működését.

Hogyan történik a bojler karbantartása és vízkőtelenítése?

A elektromos vízmelegítő karbantartása és vízkőtelenítése szakértelmet igényel, ezért érdemes tőlünk segítségét kérned. A tapasztalt bojler szerelőink általában az alábbi lépéseket követi:

1. Ellenőrzés: Átvizsgáljuk a bojlert, hogy megállapítsuk, milyen mértékben van vízkőlerakódás a készülékben, valamint ellenőrzi a bojler egyéb részeit is.

2. Vízkőtelenítés: A szerviz során eltávolítjuk a vízkövet a bojlerből,és ellenőrízzük a tartály és a magnézium anód állapotát.

3. Felújítás: Minden vízkőtelenítés alkalmával cseréljük a magnézium védőanódot, a fűtőszálat és a víztérben lévő összes tömítést.

4. Tesztelés: A szerviz és vízkő eltávolítás után ellenőrizzük a bojler működését, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden rendben van.

Miért válassz Minket?

Budapest VI. kerületben is számos szakemberünk áll rendelkezésedre a vízmelegító karbantartásához és vízkőtelenítéséhez. Azonban mi különlegesek vagyunk, mert:

• Tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, akik rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal a bojlerek karbantartásához és vízkőtelenítéséhez.

• Megfizethető árakat kínálunk, hogy mindenki számára elérhetőek legyünk.

• Rugalmas időpontokat biztosítunk, hogy a bojler csere, szerviz és vízkőtelenítés ne okozzon kellemetlenséget a mindennapi életedben.

Ne feledkezz meg arról, hogy a bojlered karbantartása és vízkőtelenítése rendszeres tevékenység legyen. Ezzel hosszabb élettartamot biztosíthatsz az új forróvíz tárolódnak. Ellenkező esetben jöhet a Bojler csere Budapest VI.-kerületi otthonodban is.

Bojler csere Budapest VI.-kerület – karbantartás – szerviz

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján