+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

A Hajdu Aquastic 80 bojler méretei – amit érdemes tudni 

 

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

 

Hajdu Aquastic 80 bojler: Ideális méretek és praktikus telepítési tippek

 

A Hajdu Aquastic 80 bojler méretei különösen fontosak lehetnek, amikor Ön épp egy új vízmelegítő beszerzésén gondolkodik. A piacon számos különböző típusú és méretű bojler található, ám a Hajdu Aquastic 80 egyik legnépszerűbb modellje, amely kiváló ár-érték arányával és megbízhatóságával nyerte el a vásárlók bizalmát. Ebben a cikkben részletesen ismertetjük a Hajdu Aquastic 80 bojler méreteit, és azokat az egyéb szempontokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a kiválasztás során.

Hajdu Aquastic 80 bojler méretei, beszereléshez szükséges tippek Miért fontosak a bojler méretei?

A megfelelő bojler kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni. A méret különösen azért lényeges, mert az meghatározza, hogy az adott készülék milyen teljesítményt nyújt, illetve hogy az adott helyiségben mennyire könnyen és praktikus módon helyezhető el. Ha például túl nagy a készülék, nehéz lehet megfelelő helyet találni neki, míg egy túl kicsi bojler esetében előfordulhat, hogy nem képes elegendő meleg vizet biztosítani a háztartás számára.

A Hajdu Aquastic 80 bojler esetében a névleges űrtartalom 80 liter, amely optimális választás lehet egy közepes méretű háztartás számára, ahol 2-3 ember él. A bojler méretei azonban nem csak a tartály kapacitását jelentik, hanem magának a készüléknek a fizikai dimenzióit is, amelyeket figyelembe kell venni a felszereléshez.

 

A Hajdu Aquastic 80 bojler pontos méretei

A Hajdu Aquastic 80 bojler kiváló megoldást kínál mindazok számára, akik tartós és hatékony vízmelegítőt keresnek. Ami a fizikai méreteket illeti, a készülék méretei nagyban befolyásolják, hogy hol és hogyan lehet azt felszerelni. Az alábbiakban bemutatjuk a legfontosabb paramétereket:

  • Magasság: A Hajdu Aquastic 80 bojler magassága 697 mm, vagyis 69,7 cm. Ez a méret lehetővé teszi, hogy a bojler viszonylag kompakt módon helyezhető el a falon.
  • Átmérő: Az átmérő 496 mm, vagyis 49,6 cm, ami egy közepes átmérőjű készüléknek számít a piacon kapható modellek között.
  • Súly: A készülék súlya üres állapotban 27,4 kg, de vízzel feltöltve természetesen ennél lényegesen nehezebb lesz. Fontos tehát, hogy a rögzítéskor megfelelő stabilitású falra kerüljön.

Ezek az alapvető méretek és adatok segíthetnek Önnek abban, hogy eldöntse, a Hajdu Aquastic 80 bojler illeszkedik-e az Ön rendelkezésére álló helyhez, illetve hogy képes lesz-e a kívánt mennyiségű meleg víz biztosítására.

Teljesítmény és energiahatékonyság

A Hajdu Aquastic 80 bojler nem csak a méreteiben kínál ideális megoldást, hanem teljesítményében és energiahatékonyságában is kimagaslik. A készülék maximális teljesítménye 1800 W, ami elegendő ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan melegítse fel a vizet. A fűtési idő természetesen függ a kezdeti vízhőmérséklettől és az aktuális beállítástól, de általában 2-3 óra alatt képes teljesen felmelegíteni a víztartályban lévő vizet.

Az energiahatékonyság szempontjából a Hajdu Aquastic 80 bojler megfelel a modern elvárásoknak. A készülék energiatakarékos üzemmóddal rendelkezik, amely biztosítja, hogy ne fogyasszon fölösleges energiát akkor sem, amikor nincs használatban. Emellett vastag hőszigetelő réteggel van ellátva, amely minimalizálja a hőveszteséget, így hosszabb ideig képes megtartani a vizet meleg állapotban.

Hova érdemes felszerelni a Hajdu Aquastic 80 bojlert?

A bojler felszerelésének helyszínét gondosan kell megválasztani, hiszen annak elhelyezése befolyásolja a használat kényelmét és a vízellátás hatékonyságát is. A Hajdu Aquastic 80 bojler falra szerelhető készülék, ami azt jelenti, hogy a legjobb, ha a fürdőszoba vagy a konyha falán helyezi el, ahol közvetlen kapcsolatban állhat a vízvezeték-hálózattal.

Fontos figyelembe venni, hogy a bojler működéséhez megfelelő elektromos csatlakozás is szükséges. A telepítési helyszínen tehát rendelkezésre kell állnia egy megfelelő áramforrásnak, valamint elegendő helynek a készülék biztonságos és stabil rögzítéséhez.

A méretek tekintetében a Hajdu Aquastic 80 bojler nem foglal el túl nagy helyet, de a 69,7 cm-es magasságot és a 49,6 cm-es átmérőt figyelembe kell venni, hogy biztosan kényelmesen elférjen az adott helyiségben.

A megfelelő bojler kiválasztásának szempontjai

Amikor Ön bojlert választ, több tényezőt is mérlegelnie kell annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb döntést hozza. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb szempontokat, amelyek segíthetnek a választásban:

  1. Kapacitás: A 80 literes kapacitás általában elegendő egy átlagos méretű háztartás számára, ahol 2-3 ember él. Ha ennél nagyobb a család, vagy gyakran használják egyszerre többen a meleg vizet, érdemes lehet nagyobb kapacitású modellt választani.
  2. Helyszín: Mielőtt döntene, mérje fel, hogy a választott bojler hol kerülne elhelyezésre. A Hajdu Aquastic 80 bojler viszonylag kompakt, de mégis szükséges elegendő helyet biztosítani a telepítéshez.
  3. Teljesítmény és energiafogyasztás: Egy bojler esetében mindig fontos tényező az energiahatékonyság. A Hajdu Aquastic 80 bojler ebben a szempontban is kiemelkedő, hiszen modern szigetelése és energiatakarékos működése révén hosszú távon is kedvezőbb áramfogyasztást biztosít.
  4. Garancia és megbízhatóság: A Hajdu márka már évtizedek óta megbízható megoldásokat kínál a vízmelegítők piacán. A Hajdu Aquastic 80 bojler esetében is számíthat a gyártó garanciájára és az alkatrész-utánpótlás lehetőségére.

Aquastic Bojler csere és telepítés egyszerűen

Hajdu bojler csere Budapest

A Hajdu Aquastic 80 bojler méretei ideális választást jelentenek egy átlagos háztartás számára, ahol közepes mennyiségű meleg vízre van szükség. A készülék kompakt méreteinek köszönhetően könnyen elhelyezhető kisebb fürdőszobákban vagy konyhákban is, miközben teljesítménye elegendő ahhoz, hogy megbízhatóan ellássa a háztartást.

A 80 literes kapacitás, az 1800 W-os teljesítmény, valamint az energiatakarékos működés mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Hajdu Aquastic 80 bojler hosszú távú, költséghatékony megoldást nyújtson. Ha Ön egy olyan készüléket keres, amely megbízhatóan biztosítja a szükséges mennyiségű meleg vizet, miközben nem foglal el túl nagy helyet, a Hajdu Aquastic 80 kiváló választás lehet.

Ha szüksége van egy új Hajdu Aquastic eco 80 ERP villanybojlerre, ránk számíthat komplett villanybojler szerelő szolgáltatásainkban, amelyek fő tevékenysége a Hajdu bojlerek cseréje és telepítése. Szakértő csapatunk segítségével biztos lehet benne, hogy a vízmelegítője gyorsan és hatékonyan kerül beüzemelésre, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a meleg víz előnyeit.

Kiegészítő információk a Hajdu Aquastic 80 bojler telepítéséhez

Amikor új bojlert választ, nemcsak a készülék típusát és méreteit kell figyelembe vennie, hanem a telepítés folyamatát is. A Hajdu Aquastic 80 bojler falra szerelhető készülék, amelyhez megfelelő szakértelem szükséges a biztonságos rögzítés és csatlakoztatás érdekében. Az új Hajdu Aquastic eco 80 ERP villanybojlerek telepítése során csapatunk biztosítja, hogy a készülék a lehető legjobb helyre kerüljön, figyelembe véve a helyiség adottságait és az áramforrást.

Miért érdemes minket választania?

  • Gyors és szakszerű bojlercsere: Szakembereink gyorsan és hatékonyan végzik el a régi bojler eltávolítását, és gondoskodnak arról, hogy az új Hajdu Aquastic 80 bojler biztonságosan és megfelelően legyen telepítve.
  • Teljes körű szolgáltatás: Nemcsak a telepítést, hanem a készülék teljes beállítását, valamint a szükséges ellenőrzéseket is elvégezzük, hogy Önnek ne kelljen a részletekkel foglalkoznia.
  • Megbízhatóság és garancia: Csapatunk hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a Hajdu bojlerek telepítésében, és minden munkánkra garanciát vállalunk, hogy Ön biztos lehessen a minőségben.

⭐⭐⭐⭐⭐ – Nagy János
„A Hajdu Aquastic eco 80 ERP bojlert választottuk, és nem bántuk meg. Nyári Tibor és csapat barátságos, profi és gyors volt. A bojler tökéletesen működik, és mostantól minden zuhanyzás élvezet. Köszönjük a nagyszerű munkát!”

⭐⭐⭐⭐⭐ – Kiss Anna
„Nemcsak a bojler, de a szolgáltatás is fantasztikus! A szerelők gyorsan, gördülékenyen telepítették a bojlert, és minden kérdésünkre választ adtak. A 80 literes Hajdu Aquastic bojler azóta hibátlanul működik.”

Amennyiben szeretné, hogy otthonában a meleg víz ellátása zökkenőmentesen működjön, ránk bízhatja a Hajdu Aquastic eco 80 ERP villanybojler teljes telepítését és beüzemelését. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakértőink segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő bojlert, majd gondoskodnak annak szakszerű felszereléséről és beállításáról.

Telefon : +36 20 398 7569
E-mail : [email protected]
Webold: https://villanybojler-csere.hu/

 

Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, és szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján