Akció!

Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler

Ft59.000

A 100 literes Hajdu elektromos vízmelegítő ára meglehet magasabb, mint a konkurens tartályoké, de ne feledkezzünk meg róla, hogy a zártrendszerű Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler ára magában foglalja a házhozszállítást, beszerelést, a régi villamos fűtésű forróvíztároló leszerelését, elszállítását, a vízoldali bekötőcsövek díját, az elektromos csatlakozás bekötését, a bojler beüzemelését.

Cikkszám: h1 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ100 ERP villanybojler csere

Új Hajdu Aquastic 100 literes bojler ára házhoz szállítással 59000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  110000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

 

Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler

Ha szemügyre vesszük a villanybojler-csere.hu főoldalán a „Hogyan válasszunk forróvíztárolót?” című blokkot, láthatjuk mekkora az a minimális űrtartalmú villamos fűtésű produktum, melyet választanunk szükséges, hogy fedezze a napi átlagos használati melegvízigényt.

100 liternyi víz 70°C-on két, sőt, három személy tisztálkodására (két tusolás, vagy egy tusolás, egy fürdés), mosogatásra, kézmosásra elegendő.

Mire elég a Hajdu 100 literes Erp elektromos vízmelegítő által felmelegített víz?

100l-es bojler ára alig kerül többe, mint a 80 l-es Hajdu villanybojler. Mint ebben az esetben is, hiába csak 20 liter a két forróvíztároló közötti különbség, érdemes fontolóra venni melyik számunkra az optimális. A kiszállítási, szerelési költségek állandóak, így sem a 100 literes Hajdu villanybojler ára, sem a 80 literes Hajdu villanybojler ára nem tér el a feltüntetettől.

A Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler ára

Szintén tartalmazza a kiszállítást, felszerelést, bekötést. Tartalmazza még a vízvezetékre történő becsatlakozást a bekötőcsővel, az elektromos hálózatra csatlakozást, a régi forróvíztároló leszerelését, eltávolítását.

Olasz, francia, külföldi bojlerek

A legtöbb külföldön készült vízmelegítőre jellemző probléma, hogy a készülékek egyáltalán nincsenek felkészülve hazánk zömében kemény vezetékes vizeire, a melegítés hatására a vízkőképződés pedig csak fokozódik. A Hajdu Aquastic 100 literes Erp elektromos vízmelegítő jóval hosszabb magnézium aktívanóddal van felszerelve, mint külföldi vetélytársai, ezért hosszabb ideig képes küldetésének eleget tenni.

A magyar vízmelegítők azért ideálisak, mert a hazai típusok javarészt variálhatóak egymással, másrészt az alkatrész utánpótlás is sikeresebb, gyorsabb.

A 100 literes Hajdu elektromos vízmelegítő ára meglehet magasabb, mint a konkurens tartályoké, de ne feledkezzünk meg róla, hogy a zártrendszerű Hajdu Aquastic 100 literes Erp villanybojler ára magában foglalja a házhozszállítást, beszerelést, a régi villamos fűtésű forróvíztároló leszerelését, elszállítását, a vízoldali bekötőcsövek díját, az elektromos csatlakozás bekötését, a bojler beüzemelését.

Válaszd Nyári Tibor villanybojler-csere.hu csapatát, hogy mindig legyen elég melegvíz!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka
  • Hétfőn telefonáltam, hogy a bojlerem folyik, dráma van. Kedden a megbeszélt időpontban jöttek, a bojlert is megvásárolták. Precízek, udvariasak voltak, ami a legfőbb értenek a munkájukhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, Nyáriékat:)