+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

A 120 literes villanybojler fogyasztása: Energiahatékony melegvíz ellátás otthon

 

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

 

120 literes villanybojler fogyasztása: Hogyan csökkentheti a költségeket

 

 

120 literes villanybojler fogyasztásaA melegvíz ellátás otthonunkban fontos szerepet játszik mindennapi életünkben. A 120 literes villanybojler egy népszerű választás, amely kielégíti a melegvíz igényeinket. Azonban sokan érdeklődnek a fogyasztása iránt, hiszen fontos szempont az energiatakarékosság és a költséghatékonyság.

A 120 literes villanybojler energiafogyasztása több tényezőtől függ. Az egyik legfontosabb a bojler hatékonysága és az izoláció minősége. Minél jobb az izoláció, annál kevesebb hő veszteség történik, és kevesebb energia szükséges a víz felmelegítéséhez.

Egy átlagos 120 literes villanybojler általában 1500-2000 watt teljesítményű. Ez azt jelenti, hogy ha a bojler működésben van, akkor óránként 1500-2000 watt energiát fogyaszt. Azonban fontos megjegyezni, hogy a bojler nem folyamatosan működik, hanem időszakosan kapcsol be és ki a víz hőmérsékletének fenntartása érdekében.

A fogyasztás pontos számításához figyelembe kell venni a bojler használati szokásait. Például, ha a bojler napi 3 órán keresztül működik, akkor a napi energiafogyasztás körülbelül 4,5-6 kWh lehet. Ez éves szinten körülbelül 1642-2190 kWh energiát jelent.

Az energiatakarékosság érdekében néhány tipp segíthet csökkenteni a 120 literes bojler fogyasztását:

  • Használj időzítőt: Állítsd be az időzítőt, hogy a bojler csak akkor működjön, amikor valóban szükség van melegvízre. Például, ha reggelente és este van szükség melegvízre, akkor állítsd be az időzítőt ennek megfelelően.

 

  • Szigetelés: Ellenőrizd a bojler izolációját, és ha szükséges, javítsd vagy cseréld ki. Minél jobb az izoláció, annál kevesebb hő veszteség történik, és kevesebb energia szükséges a víz felmelegítéséhez.

 

  • Víz hőmérséklet: Állítsd be a bojler víz hőmérsékletét az optimális szintre. Ne legyen túl magas vagy túl alacsony, hogy elkerüld a felesleges energiafogyasztást.

 

  • Karbantartás: Rendszeresen karbantartasd a bojlert, hogy biztosítsd a hatékony működést. Tisztítsd meg a vízkövet és ellenőrizd a bojler alkatrészeit.

 

A 120 literes villanybojler energiatakarékos választás lehet, ha megfelelően használjuk és karbantartjuk.

Hajdu 120 literes villanybojlerek éves fogyasztása: 

A Hajdu cég kínálata számos kiváló minőségű villanybojlert tartalmaz, amelyek kielégítik a melegvíz igényeinket. Az éves fogyasztás azonban fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni a választás során. Az alábbiakban bemutatjuk néhány népszerű Hajdu 120 literes villanybojler éves fogyasztását:

  • Hajdu Aquastic eco 120 Erp villanybojler éves fogyasztása: 2805 kWh Ez a modell kiváló hatékonysággal rendelkezik, és az energiatakarékosság jegyében lett tervezve. A Hajdu Aquastic eco 120 Erp villanybojler éves fogyasztása 2805 kWh, ami nagyon kedvező a melegvíz ellátás szempontjából.

 

  • Hajdu Z 120 Erp villanybojler éves fogyasztása: 2720 kWh. A Hajdu Z 120 Erp villanybojler szintén energiatakarékos megoldást kínál. Éves fogyasztása 2720 kWh, ami hatékony és költséghatékony melegvíz ellátást biztosít.

 

  • Hajdu Z 120 Smart villanybojler éves fogyasztása: 2573 kWh. A Hajdu Z 120 Smart villanybojler egy okos megoldás, amely lehetővé teszi a melegvíz ellátás optimalizálását. Éves fogyasztása 2573 kWh, ami kiváló eredményt nyújt az energiatakarékosság terén.

 

  • Hajdu SY 120 R Smiley villanybojler éves fogyasztása: 2312 kWh. A Hajdu SY 120 R Smiley villanybojler egy másik energiatakarékos választás. Éves fogyasztása 2312 kWh, ami gazdaságos és megbízható melegvíz ellátást biztosít.

A Hajdu 120 literes villanybojler választéka széleskörű lehetőségeket kínál az energiahatékony melegvíz ellátáshoz. Minden modellünk kiváló minőségű és megbízható, így biztos lehet benne, hogy a választott villanybojler hosszú távon is kielégíti melegvíz igényeit.

Bízza ránk a Hajdu villanybojler vízkőtelenítését és karbantartását

Bojler vízkőtelenítés BudapestA Hajdu 120 literes villanybojler hatékony működése érdekében rendszeres vízkőtelenítésre és karbantartásra van szükség. Ha szeretné, hogy a bojler mindig optimális állapotban legyen, és elkerülje a problémákat, akkor bízza ránk a vízkőtelenítést és karbantartást. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy miért érdemes minket választani:

1.Tapasztalt szakemberek: Cégünk rendelkezik tapasztalt szakemberekkel, akik évek óta foglalkoznak villanybojlerek karbantartásával. Megbízható és szakszerű szolgáltatást nyújtunk, hogy biztosítsuk a villanybojler hosszú élettartamát és hatékony működését.

 

2. Teljes körű karbantartás: Vízkőtelenítésünk nem csak a vízkő eltávolítására korlátozódik. Minden alkalommal kicseréljük a 120 literes villanybojler magnézium védő anódját és a bojler fűtőszálját is. Ez a karbantartási folyamat biztosítja, hogy a bojler megfelelően működjön és meghosszabbítsa az élettartamát.

 

3.Időt és energiát takarít meg: A vízkőtelenítés és karbantartás időigényes és néha bonyolult feladat lehet. Ha ránk bízza a munkát, Önnek nem kell aggódnia a folyamat miatt. Mi gondoskodunk a teljes folyamatról, így Önnek nem kell időt és energiát fordítania a bojler karbantartására.

 

4.Megelőző intézkedés: A rendszeres vízkőtelenítés és karbantartás megelőző intézkedés a villanybojler problémáinak elkerülésére. Ez segít megszüntetni a vízkő felhalmozódását, ami csökkentheti a bojler hatékonyságát és megnövelheti a fogyasztást. A rendszeres karbantartás meghosszabbítja a bojler élettartamát és csökkenti a meghibásodások kockázatát.

Bízza ránk a Hajdu 120 literes villanybojler vízkőtelenítését és karbantartását, hogy biztosítsa a bojler hatékony működését és hosszú élettartamát. Tapasztalt szakembereink gondoskodnak a vízkő eltávolításáról, valamint a magnézium védő anód és a fűtőszál cseréjéről. Így Ön nyugodtan élvezheti a melegvíz kényelmét otthonában.

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján