Akció!

Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler

Ft64.000 Ft59.000

A 30 literes Hajdu villamos vízmelegítő villámgyors: cirka másfél óra alatt fűti fel a vizet, maximális vízhőfoka 80°C. Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

Cikkszám: h8 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ150 ERP villanybojler csere

Új Hajdu Z 30 literes bojler ára házhoz szállítással 59000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  110000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

A 30 literes Hajdu villamos vízmelegítő villámgyors: cirka másfél óra alatt fűti fel a vizet, maximális vízhőfoka 80°C. Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

A bojlert nehéz, komoly felfüggesztést igényel

A Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler űrtartalmát illetően nem egy monstrum, de éppolyan körültekintően végezzük a 30 literes elektromos vízmelegítő cseréjét, mintha 200 l-es forróvíztárolóról lenne szó. Igaz, az üres 30 literes Hajdu bojler 17kg-os tömege smafu a 200 literes vízmelegítő 53 kilójához, magassága 60 cm sincs, átmérője alig 40 cm, de essünk abba a hibába, hogy alábecsüljük. A feltöltött 30 l-es Hajdu villanybojler 47 kilója nem kevés – folyamatosan terheli a hordozófelületet – stabil, strapabíró rögzítés szükségeltetik.

Gyakran a bojler csere közben derül ki, hogy az új Hajdu bojler függesztését meg kell erősíteni, át kell dübelezni. Weboldalunkon a Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler ár alatt külön feltüntettük az esetleg szóba jöhető pluszköltségeket – például a dübelezést, a vizes szerelvények cseréjét, beépítését.
Ezek semmiképpen sem rejtett költségek! A Hajdu elektromos vízmelegítő felszerelése során külön munkadíj felszámítása nélkül elvégezzük a cserére szoruló szerelvények cseréjét, beépítését – csak az anyagokat kell kifizetni: lásd fentebb!

Mi kerül a Hajdu Z 30 literes Erp villanybojleren 85000Ft-ba?

A 30l-es Hajdu villamos forróvíztároló ára 85000Ft. Ez természetesen nem csak a 30 literes vízmelegítő ára, hanem a komplex bojler csere díja is.
A Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler „bojler csere ára összesen” mellett szereplő díjban benne van a Hajdu bojler ára, a kiszállítás, a felszerelés, bekötés, az inox bekötőcsövek, és a régi bojler elszállítsa is. Utóbbi szolgáltatást is kedvelik ügyfeleink, hiszen a bojler elektronikai veszélyes hulladéknak minősül.

Bízd Nyárira a Hajdut! Ő érti a villanybojler nyelvét!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.