Akció!

Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler

Ft69.000

A 30 literes Hajdu villamos vízmelegítő villámgyors: cirka másfél óra alatt fűti fel a vizet, maximális vízhőfoka 80°C. Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

Cikkszám: h8 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ150 ERP villanybojler csere

Új Hajdu Z 30 literes bojler ára házhoz szállítással 69000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 40000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  120000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapesten

A 30 literes Hajdu villamos vízmelegítő villámgyors: cirka másfél óra alatt fűti fel a vizet, maximális vízhőfoka 80°C. Mint minden Hajdu elektromos forróvíztárolónak, remek a hőszigetelése, extra korrózióellenes a védelme, és a maximális hőfokig szabályozható a víz hőmérséklete.

A bojlert nehéz, komoly felfüggesztést igényel

A Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler űrtartalmát illetően nem egy monstrum, de éppolyan körültekintően végezzük a 30 literes elektromos vízmelegítő cseréjét, mintha 200 l-es forróvíztárolóról lenne szó. Igaz, az üres 30 literes Hajdu bojler 17kg-os tömege smafu a 200 literes vízmelegítő 53 kilójához, magassága 60 cm sincs, átmérője alig 40 cm, de essünk abba a hibába, hogy alábecsüljük. A feltöltött 30 l-es Hajdu villanybojler 47 kilója nem kevés – folyamatosan terheli a hordozófelületet – stabil, strapabíró rögzítés szükségeltetik.

Gyakran a bojler csere közben derül ki, hogy az új Hajdu bojler függesztését meg kell erősíteni, át kell dübelezni. Weboldalunkon a Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler ár alatt külön feltüntettük az esetleg szóba jöhető pluszköltségeket – például a dübelezést, a vizes szerelvények cseréjét, beépítését.
Ezek semmiképpen sem rejtett költségek! A Hajdu elektromos vízmelegítő felszerelése során külön munkadíj felszámítása nélkül elvégezzük a cserére szoruló szerelvények cseréjét, beépítését – csak az anyagokat kell kifizetni: lásd fentebb!

Mi kerül a Hajdu Z 30 literes Erp villanybojleren 85000Ft-ba?

A 30l-es Hajdu villamos forróvíztároló ára 85000Ft. Ez természetesen nem csak a 30 literes vízmelegítő ára, hanem a komplex bojler csere díja is.
A Hajdu Z 30 literes Erp villanybojler „bojler csere ára összesen” mellett szereplő díjban benne van a Hajdu bojler ára, a kiszállítás, a felszerelés, bekötés, az inox bekötőcsövek, és a régi bojler elszállítsa is. Utóbbi szolgáltatást is kedvelik ügyfeleink, hiszen a bojler elektronikai veszélyes hulladéknak minősül.

Bízd Nyárira a Hajdut! Ő érti a villanybojler nyelvét!

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat. Kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka