+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Bojler telepítés – hibák elkerülése: Hova ne szereljük fel a bojlert

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

A helyek, amiket kerüljünk el a bojler telepítésekor

 

bojler telepítés, hova ne szereljünk bojlertBojler telepítés, villanybojler csere alkalmával gyakran találkozunk olyan helyekkel, ahol a bojlerek elhelyezése problémát okozhat. Fontos, hogy a bojler telepítése olyan helyre történjen, ahol könnyen hozzáférhető és biztonságos. Az alábbiakban néhány bojler szerelés alatt tapasztalt tippet szeretnék megosztani arról, hogy hova ne telepítsünk és szereljünk fel bojlert.

1. Padlás: A bojler elhelyezése a padláson kényelmetlenségekkel járhat. A padlás hőmérséklete változhat, és a bojler könnyen károsodhat a magas hő vagy hideg hatására. Emellett a padlásra való felszerelés bonyolult hozzáférést eredményezhet, ami a karbantartás és a javítás során problémákat okozhat.

2. Lépcső alatti helyek: A lépcső alá rejtett bojler telepítése szintén nem ajánlott. A szűk tér miatt nehéz hozzáférni a bojlerhez karbantartás vagy javítás céljából. Emellett a lépcső alatti területek gyakran nedvesek lehetnek, ami a bojler működését és élettartamát negatívan befolyásolhatja.

3. Beépített szekrény: Bár az ötletnek praktikusnak tűnhet, a bojler beépítése egy szekrénybe is kihívásokat jelenthet. A bojlernek megfelelő szellőzést kell biztosítani, és a helyes működéshez elegendő helyre van szükség. Egy zárt szekrényben a bojler hőmérséklete emelkedhet, ami túlmelegedést okozhat, és a bojler hatékonyságát csökkentheti.

4. Álmennyezet fölé rejtve: Az álmennyezet fölé szerelt bojlerek is kockázatokat jelenthetnek. Az álmennyezet takarása megnehezítheti a bojler karbantartását, és problémákhoz vezethet a javítás során. Emellett a bojler elhelyezése az álmennyezet fölé is korlátozott hőelvezetést eredményezhet, ami hőproblémákhoz vezethet. Bojler csere esetén legtöbbször csak a álmennyezet bontásával végezhető el a régi bojler cseréje.

Egyéb furcsa helyek: Kerüljük a bojler elhelyezését olyan furcsa helyekre, ahol nehezen érhető el, vagy ahol a környezeti feltételek nem megfelelőek.
Ahol nedvesség és penész problémák jelentkezhetnek, vagy a fűtetlen távoli külső tárólóban vagy garázsban, ahol a hőmérséklet ingadozása miatt instabil működés várható.

Tapasztalataink szerint a nehezen megközelíthető és nehezen hozzáférhető helyekre telepített bojlerek rendszeres karbantartása sorra elmarad, így azok sokkal hamarabb meghibásodnak és kilyukadnak ezért rövid időn belül cserére szorulnak.

A legjobb helyek bojler telepítéséhez

Hajdu Aquastic eco 80 villanybojler telepítés fürdőszobábaAmikor bojlert szereltetünk, fontos, hogy olyan helyet válasszunk, amely könnyen hozzáférhető, jól szellőző és megfelelő hőmérsékletű. Ez biztosítja a bojler hatékony működését, csökkenti a károsodás és a problémák kockázatát, valamint megkönnyíti a karbantartást és a javítást.

A legjobb helyek a bojler telepítéséhez a fürdőszoba vagy a konyha közelében találhatók, ahol a meleg vízre leginkább szükség van. Az energia hatékony üzemelés érdekében szereljük minél közelebb a csapoló egységekhez, hogy minél kisebb legyen a hőveszteség.

Ami a bojlerek márkáját illeti, bojler szerelő tapasztalataink alapján a Hajdu és Ariston márkákat érdemes figyelembe venni. A Hajdu készülékek megbízható működést biztosítanak, és általában „B” és „C” energiaosztályúak.

Az Ariston bojlerek közül a hengeres változatok is jó választás lehetnek, míg a tégla alakú Ariston Velis bojlerek már „B” energiaosztályúak. Ha pedig a hatékonyságra és energiatakarékosságra törekszünk, az Ariston Lydos Hybrid bojlerek „A” energiaosztályúak és hőszivattyúval működnek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a bojlerek karbantartása és javítása időnként elengedhetetlen. A garanciális időszakban javasolt évente, kétévenként pedig mindenképpen elvégezni a karbantartást, hogy a bojler optimálisan működjön és meghosszabbítsuk az élettartamát.

A bojler telepítésekor és szerelésekor kerüljük azokat a helyeket, amelyek nehezítik a karbantartást, hozzáférést vagy nem megfelelő környezeti feltételekkel rendelkeznek. Válasszunk olyan helyet, ahol a bojler biztonságosan és hatékonyan működhet, és ne felejtsük el rendszeresen karbantartani és ellenőrizni annak érdekében, hogy hosszú távon megbízhatóan szolgáljon minket.

Villanybojler csere – Szakszerű bojler telepítés Budapest

Szeretnél otthonodban egy megbízható és energiatakarékos villanybojlert, de nem tudod, hogyan oldd meg a felszerelést és beüzemelést? Ne aggódj, mi segítünk!

Budapest területén komplett felszereléssel és házhoz szállítással vásárolhatod meg új Ariston villanybojleredet. Az általunk kínált termékek minőségi Hajdu bojlerek és Ariston bojlerek, hosszú élettartamukkal és megbízhatóságukkal biztosítják otthonod melegvíz-ellátását.

Válasz az egyedi igényeidnek leginkább megfelelő űrtartalom, teljesítmény és kivitel között.

 

Ne habozz tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot most, és élvezd minél hamarabb a melegvíz nyújtotta kényelmet otthonodban!

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján