+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler csere

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Ariston bojler 80 literes kapacítással: funkciók és jellemzők

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Ariston villanybojlerek felszereléssel és házhoz szállítással Budapest területén

 

Ariston bojler 80l fogyasztása energia osztálya erp jelőlése

Ariston bojler 80 literes felszereléseBudapesti kis és közepes háztartások leg keresettebb forróvíztárolója az Ariston bojler 80 literes kapacitással.

Az energiafogyasztásának besorolása az Európai Unió által meghatározott ErP jelölési rendszer alapján történik.

Az ErP jelölési rendszer célja, hogy segítsen a fogyasztóknak kiválasztani az energiatakarékosabb háztartási készülékeket, és ezzel csökkenteni az energiafelhasználást és a környezetre gyakorolt hatását.

Az Ariston bojler 80 literes változatának energiahatékonysági osztálya az ErP jelölési rendszerben típustól függően A vagy B osztályba tartozik.

Ez azt jelenti, hogy az energiafogyasztása mérsékelt, és az átlagosnál jobb hatékonysággal működik.

Az Ariston bojler 80 literes változata éves átlagos energiafogyasztása 2000 – 2300 kWh, és a maximális teljesítménye 1500W – 1800 W.

Az ErP jelölési rendszernek köszönhetően könnyebbé válik az energiatakarékosabb háztartási készülékek kiválasztása, így hosszú távon jelentős megtakarítást lehet elérni az energiafogyasztásban és a számlákban.

 

Hány fő zuhanyzására illetve fürdésére elég az Ariston bojler 80 literes ürtartalommal

Az Ariston bojler 80 literes változata általában 2-3 fő zuhanyzására vagy 1-2 fő fürdésére elegendő. Azonban fontos megjegyezni, hogy az egyes felhasználók vízfogyasztása eltérő lehet, és ez befolyásolhatja a bojler kapacitását.

Az Ariston bojler 80 literes változata azonban általában elegendő egy kisebb háztartás napi használatra.

 

Mennyí idő alat melegíti fel a vizet a Ariston 80 literes változata

Az Ariston villanybojlerek 80 literes változata általában körülbelül 2-3 óra alatt melegíti fel a vizet a kívánt hőmérsékletre, attól függően, hogy milyen hideg volt a víz a bojlerbe történő feltöltéskor.

Azonban fontos megjegyezni, hogy az időtartam változhat a környezeti hőmérséklettől, a bojler állapotától és a felhasznált energia típusától függően.

Az Ariston bojlerek azonban általában gyorsan és hatékonyan melegíti fel a vizet, így kényelmesen használható a mindennapi életben.

 

Mlyen gyakran hány évente kell az Ariston 80 literes változatát karbantartani vízkőteleníteni

Az Ariston bojler 80 literes változatának karbantartási gyakorisága és vízkőtelenítési időszaka függ a vízminőségtől és a használati gyakoriságtól.

Általában ajánlott évente legalább egyszer ellenőrizni a bojler állapotát, és szükség esetén vízkőteleníteni.

A vízkőtelenítésre akkor van szükség, ha a bojlerben felhalmozódik vízkő, ami csökkentheti a hatékonyságát és növelheti az energiafogyasztást.

Az Ariston 80 literes villanybojler vízkőtelenítése általában bojler szerelő szakemberrel történik, aki eltávolítja a vízkövet a bojlertartályából.

Szükség esetén cseréli a magnézium védőanódot és az elhasználódott sérült fűtőszálat is.

Azonban ha a vízminőség rosszabb, vagy a bojlert gyakrabban használják, akkor a karbantartási gyakoriságot növelni kellhet.

 

Milyen típusai vannak az Ariston bojlernek

Az Ariston termékcsaládnak számos 80 literes bojler típusa van, amelyek különböző extra tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ariston Lydos Hybrid bojler: Ez a bojler hibrid technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a hőenergia hatékonyabb felhasználását. A bojlernek van egy elektromos fűtőeleme is, amelyet csak akkor használnak, ha a hőszivattyú nem képes elegendő hőt biztosítani. Ez a bojler energiatakarékosabb, mint a hagyományos elektromos bojlerek.

Ariston Velis Evo bojler: Ez a 80 literes bojler lapos kialakítású, és függőlegesen és vízszintesen is szerelhető. A bojlernek két különálló tartálya van, amely lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb melegvíz előállítást. Emellett a bojlernek van egy ECO tanuló funkciója is, amely csökkenti az energiafogyasztást.

Ariston Andris Lux bojler: Ez a konyhai kis bojler kis helyen elfér, és könnyen telepíthető. A bojlernek van egy elektronikus kijelzője, amely megmutatja a víz hőmérsékletét és a bojler állapotát. Emellett a bojlernek van egy ECO funkciója is, amely csökkenti az energiafogyasztást.

 

A Lydos Eco 80 villanybojlernek számos funkciója van, amelyek közül néhány a következők:

1. ECO EVO funkció: Ez a funkció lehetővé teszi a bojler energiafogyasztásának optimalizálását, és a melegvíz előállításának hatékonyságát.

2. ABS funkció: Az ABS funkció csökkenti a vízkő lerakódását a bojler belsejében, ami hosszabb élettartamot biztosít a bojlernek.

3. ErP Ready: Az ErP Ready funkció lehetővé teszi a bojler hatékonyságának és energiafogyasztásának optimalizálását, és segít a felhasználóknak a villanyfogyasztásuk csökkentésében.

4. Elektronikus vezérlés: Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen és pontosan beállítsák a melegvíz hőmérsékletét, és figyelemmel kísérjék a bojler működését.

 

Melyik Ariston bojler 80 literes típusát lehet vízszintesen is felszerelni?

Ariston velis evo villanybojler elhelyezéseAz Ariston Velis EVO 80 villanybojler kialakítása lehetővé teszi, hogy függőlegesen és vízszintesen is felszereljék.

Ez azt jelenti, hogy a bojlert vízszintesen is el lehet helyezni a falon, nem csak függőlegesen.

Amennyiben a vízszintes telepítést választjuk figyelni kell elhelyezés alkalmával hogy a bemenő hideg vizes kékkel jelölt csatlakozása legyen alul ellenkező esetben nem fog működni rendesen új bojlerünk.

A Velis EVO 80 bojler kialakítása nemcsak a vízszintes telepítést teszi lehetővé, hanem számos más előnnyel is rendelkezik.

A bojler nagyon hatékony és energiatakarékos, és számos funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy optimalizálják a bojler működését és csökkentsék a villanyszámlájukat.

 

Ariston bojler csere BudapestAriston villanybojler csere Budapest

Szeretnél egy megbízható és energiatakarékos Ariston 80 literes villanybojlert vásárolni, de nem tudod, kire bízd a felszerelést és beüzemelést?

Akkor jó helyen jársz!

Budapest területén komplett felszereléssel és házhoz szállítással vásárolhatod meg új Ariston villanybojleredet.

Az általunk kínált termékek minőségi Hajdu és Ariston márkák, hosszú élettartamukkal és megbízhatóságukkal biztosítják otthonod melegvíz-ellátását.

Válasz az egyedi igényeidnek leginkább megfelelő űrtartalom, teljesítmény és kivitel között.

 

 

Ne habozz tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot most, és élvezd minél hamarabb a melegvíz nyújtotta komfortot otthonodban!

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján