+36 20 942 0586

Teljeskörű villanybojler szerelés

fix áron

A hét minden napján hívhat minket 8:00 – 20:00 között! Válasszon kedvező árú bojler csere csomagjaink közül!

Hívjon és mi mindent elintézünk Ön helyett!

Bojler vízkőtelenítés fix áron: A hatékony megoldás Hajdu villanybojlerek karbantartására

 

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

A bojler megbízható működése alapvető fontosságú a mindennapok kényelméhez, különösen a melegvíz-szükséglet biztosítása érdekében. Azonban idővel a vízkő lerakódása miatt csökkenhet a bojler teljesítménye, ami akár meghibásodásokhoz is vezethet. A bojler vízkőtelenítés fix áron kulcsfontosságú lépés lehet, ha meg szeretné előzni a bojler problémáit, és biztosítani szeretné a hosszú élettartamot.

Ebben a cikkben bemutatjuk a Hajdu villanybojlerek vízkőtelenítésének fontosságát, ismertetjük a karbantartás folyamatát és azt, hogy miért érdemes a vízkőtelenítést fix előre egyeztetett áron elvégeztetni Budapesten, akár hétvégén is.

Hajdu bojler vízkőtelenítés fix áron Miért olyan fontos a bojler vízkőtelenítése?

A Hajdu villanybojlerek népszerűek a magyar háztartásokban, köszönhetően megbízhatóságuknak és tartósságuknak. Azonban még a legjobb minőségű bojlerek is ki vannak téve a vízkőlerakódás veszélyének, amely fokozatosan rombolja a készülék hatékonyságát. A vízkőlerakódás a kemény víz következménye, amely a bojler fűtőszálán, a tartály falain és a csővezetékekben rakódik le. Ez a lerakódás csökkenti a bojler hőátadási képességét, ami megnöveli az energiafogyasztást, illetve hosszú távon akár komolyabb meghibásodáshoz vezethet.

Milyen problémákat okoz a vízkő?

  1. Növekvő energiafogyasztás: A vízkőréteg szigetelőként működik, így a bojler hosszabb idő alatt és több energia felhasználásával képes csak a vizet megfelelő hőmérsékletre melegíteni. Ez egyértelműen a villanyszámla növekedéséhez vezet.
  2. Meghibásodások: A vízkő miatt a fűtőszál túlmelegedhet, ami zárlatot, akár a biztosítékok leverését is okozhatja. A vízkő egyéb alkatrészeket is károsíthat, beleértve a biztonsági szelepet és a tömítéseket.
  3. Csökkent teljesítmény: Ha a bojlerben jelentős mennyiségű vízkő halmozódik fel, az csökkenti a melegvíz mennyiségét, amit a készülék elő tud állítani. Ez gyakran a csordogáló, alacsony nyomású melegvízben nyilvánul meg.

 

Hogyan zajlik a bojler vízkőtelenítése?

A bojler vízkőtelenítése egy kényes, odafigyelést igénylő folyamat, amelyet szakértő kezeknek kell végezniük annak érdekében, hogy a bojler újra teljes hatékonysággal működjön. Cégünk Budapesten fix előre egyeztetett áron végzi a Hajdu bojlerek teljeskörű vízkőtelenítését, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy nem érhetik őket váratlan költségek.

A vízkőtelenítés lépései:

  1. Áramtalanítás és víztelenítés: Első lépésként a bojlert áramtalanítjuk, majd leengedjük a vizet. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy biztonságosan hozzáférjünk a fűtőszálhoz és a tartályhoz.
  2. Fűtőszál eltávolítása és tisztítása/cseréje: A fűtőszál az egyik legfontosabb alkatrész, amelyre a vízkő lerakódik. A tisztítás során eltávolítjuk róla a vízkövet, vagy ha szükséges, új fűtőszálat szerelünk be.
  3. Magnézium védőanód cseréje: A védőanód kulcsszerepet játszik abban, hogy megvédje a bojler tartályát a korróziótól. A vízkőtelenítés során kicseréljük az elhasználódott védőanódot is, hogy a bojler tartálya továbbra is védve legyen a rozsdásodástól.
  4. Tömítések cseréje: A bojler belső alkatrészeihez hasonlóan a tömítések is idővel elhasználódnak. A vízkőtelenítés során minden tömítést alaposan ellenőrzünk, és ha szükséges, kicseréljük őket, hogy a bojler szivárgásmentesen működjön.
  5. Újratöltés és ellenőrzés: Miután a vízkőtelenítés és az alkatrészcserék megtörténtek, a bojlert újratöltjük vízzel, majd teszteljük, hogy minden rendben működik-e.

 

Hajdu bojler vízkőtelenítése előre egyeztetett fix áron – Miért érdemes minket választani?

A bojler vízkőtelenítés fix áron az egyik legjobb módja annak, hogy biztosítsuk a bojler hosszú távú, problémamentes működését. Cégünk Budapesten kínálja ezt a szolgáltatást, és minden ügyfelünk számára előre egyeztetett fix áron dolgozunk, így Ön biztos lehet abban, hogy nem érheti kellemetlen meglepetés a számlán.

Előnyeink:

  • Gyors és megbízható szolgáltatás: Szakembereink évek óta dolgoznak Hajdu bojlerek vízkőtelenítésén, így tapasztalatuknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan végezzük el a szükséges karbantartásokat. Nincs több napokig tartó várakozás, hiszen szerviz autónkban minden szükséges alkatrészt megtalál, így a javítások azonnal elvégezhetők.
  • Alkatrészcserék azonnal: A vízkőtelenítés alkalmával nemcsak tisztítást végzünk, hanem kicseréljük a fűtőszálat, a magnézium védőanódot és a tömítéseket is, ha szükséges. Minden alkatrész azonnal rendelkezésre áll, így Önnek nem kell hosszú heteket várnia az új alkatrészekre.
  • Fix árak: A vízkőtelenítés és a szükséges javítások árát előre egyeztetjük ügyfeleinkkel, így nem kell aggódnia váratlan költségek miatt. Ez egy átlátható és kiszámítható megoldás, ami megkönnyíti a döntést.
  • Hétvégi kiszállás: Akár szombaton vagy vasárnap is elvégezzük a szükséges javításokat, így Önnek nem kell heteket várnia, ha hétközben nincs ideje a karbantartásra. Szakembereink rugalmasan igazodnak az Ön igényeihez.

Milyen problémák esetén ajánlott a bojler vízkőtelenítése?

A Hajdu bojler vízkőtelenítése különösen akkor válik szükségessé, ha a készülék meghibásodás jeleit mutatja. Az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori problémát, amelyeket a vízkő okozhat:

  1. Nincs meleg víz: Ha a bojler nem képes megfelelően felmelegíteni a vizet, vagy egyáltalán nem fűt, az gyakran a vízkő felhalmozódására utal, ami blokkolja a fűtőszál működését.
  2. Alacsony víznyomás: Ha a meleg víz csak csordogál, vagy a víznyomás jelentősen lecsökkent, az is a vízkőlerakódás jele lehet. Ilyenkor a vízvezetékek részlegesen eldugulnak, ami akadályozza a víz szabad áramlását.
  3. A bojler leveri a biztosítékot: A fűtőszál túlmelegedése és a vízkő által okozott zárlat miatt előfordulhat, hogy a bojler rendszeresen leveri a biztosítékot.
  4. Csöpögő biztonsági szelep: Ha a bojler biztonsági szelepe folyamatosan csöpög vagy folyik, az szintén a vízkőre utalhat, amely megzavarja a szelep megfelelő működését.

 

Hogyan előzheti meg a bojler meghibásodását?

A rendszeres karbantartás a legjobb módja annak, hogy elkerülje a bojler meghibásodását. A Hajdu bojler vízkőtelenítése nemcsak a megbízhatóságot növeli, hanem segít csökkenteni az energiafogyasztást is. A fűtőszál és a magnézium védőanód cseréje biztosítja, hogy bojlere mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, miközben megóvja a készüléket a korróziótól és a lerakódásoktól.

Miért választanak minket?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Szabó László
„A vízkőtelenítés során minden alkatrészt kicseréltek, amit kellett. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tóth Ilona
„Hétvégén is elvégezték a bojler karbantartását, ami nagyon jól jött. Minden rendben működik, köszönöm!”

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Horváth Gábor
„A csapat gyors és segítőkész volt. A bojler vízkőtelenítése fix áron történt, és nem csalódtam!”

 

Hajdu bojler vízkő problémák A bojler vízkőtelenítés fix áron az egyik legfontosabb lépés, amelyet megtehet a Hajdu villanybojlerének hosszú távú működése érdekében. Rendszeres vízkőtelenítés, alkatrészcserék és karbantartás révén megelőzhető a meghibásodás, csökkenthető az energiafogyasztás, és biztosítható a készülék hatékony működése. Válassza szolgáltatásunkat Budapesten, ahol fix előre egyeztetett áron végezzük el a karbantartásokat, így Ön biztos lehet benne, hogy a bojler mindig kiváló állapotban marad!

Hajdú Szerviz Budapesten – Nyári Tibor

Ha megbízható és gyors Hajdú bojler szerelőt keres a fővárosban, családi vállalkozásunk tökéletes választás. Évtizedes tapasztalatunkkal és szakszerű szolgáltatásainkkal már több ezer elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött. Legyen szó 50, 80, 100 vagy 120 literes Hajdú bojlerekről, nálunk a legjobb kezekben van! Szombaton is számíthat ránk, Ha nincs ideje hétközben. Budapesti Hajdú szervizünk a legjobb megoldásokat kínálja bármilyen probléma esetén!

Elérhetőségek:

HÍVJON MOST! +36 20 942 0586

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Villanybojler csere Budapesten a hét minden napján