+36 20 942 0586

RÓLUNK

Hívjon a hét bármely napján!

+36 20 942 0586

villanybojler-csere-kapcsolat-04

Hívjon

Mindennap 8:00 – 20:00 között

villanybojler-csere-kapcsolat-06

Szolgáltatási terület

Budapest

nyari-tibor-villanybojler-csere-rolunk

Családi vállalkozás

Immár 30 éve foglalkozunk bojlerek beszerelésével, cseréjével, karbantartásával és javításával. Ez alatt a 3 évtized alatt olyan szakmai tudásra tettünk szert, amely Magyarországon szinte egyedülálló. Imádjuk a szakmánkat, és a legfontosabb számunkra, hogy amikor egy ügyfélhez kimegyünk, akkor valódi megoldást kínáljunk. A mi hozzáállásunk az, hogy tisztességes, minőségi munkát adunk ki a kezünk közül, amire büszkék lehetünk. 

%

ügyfél elégedettség

év tapasztalat

ügyfél évente

Miért válasszon minket?

Számtalan érvünk van, hogy miért jó Önnek, ha velünk dolgozik, de röviden öt okból.

Szakértőként értünk hozzá

Az egyik legfontosabb érv, hogy egész egyszerűen értünk ahhoz, amit csinálunk. Kívülről-belülről ismerjük a bojlereket, Önnél is tudni fogjuk, mi a teendő.

 

Kiszállítjuk a cserebojlert

Előzetes egyeztetés alapján, a válaszott cserebojlert beszerezzük, és ki szállítjuk otthonába. Illetve, nem elvisszük a leszerelt bojlert is,  és a megfelelő helyen leadjuk, így Önnek ezzel nincs gondja.

Ön választ időpontot

Rugalmasan állunk ügyfeleink időbeosztásához. Miattunk nem szükséges szabadnapot kérni a munkából, hiszen mi akár hétvégén (extra felár nélkül), vagy az Ön munkaideje után is rendelkezésére állunk!

Teljeskörű bojler csere

Az általunk végzett elektromos vízmelegítő – bojler csere ára tartalmazza a teljeskörű cserét, elszállítást. Nem kell hozzá egyéb szakembert keresni, mi elvégezzük az összes műveletet.

 

Hosszútávú együttműködés

Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. Ráadásul a telefonszámunk sem változott évek óta, biztos lehet abban, hogy szükség esetén megtalál minket.

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Évente

Hajdu bojlert cserélünk, szerelünk fel

Áraink

%

tartalmazzák a bojler árát, házhoz szállítását, felszerelését, beüzemelését!

Telefonszámunk

óta változatlan

Elégedett ügyfeleink véleménye