80 literes bojler

80 literes bojler

80 literes bojler vásárlás lakásfelújítási támogatással 2021 -2022 évben. Nincs, más dolgod csak kiválasztani milyen típusú, milyen energia osztályú, mennyíre energiatakarékos 80l bojlert szeretnél, és mi házhoz szállítjuk, felszereljük otthonodban.

Nézz körül oldalunkon vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a választásban is.

A hét minden napján dolgozunk, így ha nincs időd hétköznap szombat vasárnap is felszereljük és beüzemeljük új Hajdu 80 literes bojlered.

Ne hadd veszni az állami támogatást, Hívj akár most!

Hajdu 80 literes bojlerekről

Az elektromos bojlerek a meleg víz melegítésének olyan módszerei, amelyek csak és kizárólag villamos energiát használva érik el az otthonok csapvizének a felmelegítését.

Az elektromos bojler bármikor használható, még az elektromos hálózaton kívüli területeken is, ahol a napenergiából nyerik ki az villanyáramot. Maga a villanybojler felépítése és annak működése nagyon egyszerű. Különböző formájú és térfogatú lehet, de általában olyan egységet láthatsz, amely vízszintes vagy függőleges formában kapható.

A 80 literes bojler hosszú, viszonylag vékony egység, amelyet úgy terveztek, hogy maximális működést hozzon létre a víz hatékony melegítése érdekében.

Az villanybojlerek bizonyos helyzetekben kifejezetten előnyösek lehetnek. Nagyon egyszerű technológiával működnek és nem túl költséges a karbantartásuk sem.

Árammal működnek, ezért nincs szükségük sok helyre és szinte bárhol elhelyezhetők egy ingatlanban, mert nincs szükségük kéményre vagy gázvezetékre.

A vízmelegítés során nagyon kevés hő távozik el, így az elektromos bojlerek csaknem 100%-ban hatékonyan képesek a csapvizet felmelegíteni. Általában könnyebben telepíthetők és nyilvánvalóan nincs szükség ilyenkor szerelőre vagy szakemberre, csak abban az esetben, ha nem értesz hozzá és a megfelelő kezekre bíznád a felszerelését.

A rendszer és a telepítési folyamat egyszerűsége azt jelenti, hogy a telepítés összköltsége sokkal alacsonyabb lesz, mint más esetben. A villanybojlerekben egy nagy víztartály található, amely alul vagy oldalt egy sor fűtőelemmel rendelkezik, amelyek segítségével melegíti fel a vizet a kívánt hőfokra. Amikor az áram áthalad rajtuk, nagyon magas hőmérsékletet érnek el, így a víz viszonylag gyorsan felmelegszik.

80 literes bojler előnyei

Számos előnye van annak, ha egy 80 literes villanybojlert választasz. Érdemes ezeket az előnyöket mindig megfontolnod. Az elektromos bojlereknél nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy nem termelnek káros anyagokat.

Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nincs hőveszteség, ami jobb hatékonyságot eredményez és ha például napelemekkel biztosítod az áramot, akkor teljes mértékben gazdaságos és környezettudatos megoldás. A villanybojlerek emiatt kedvezőbbek a környezet számára is.

A 80 literes bojler sokkal több helyre is beszerelhető egy ingatlanon belül, mint a nagyobb változatok és elegendő meleg vizet termel ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő meleg víz ellátásod.

Nincs szükség tüzelőanyagtartályra sem, így az egységek általában kisebbek, más vízmelegítő eszközökkel szemben. Az elektromos bojlerek nem hoznak létre szén-monoxidot sem a működésük közben, ami pedig akár mérgező is lehet, amennyiben nagy vagy eléggé elővigyázatos. Ez azt jelenti, hogy ez a típusú rendszer sokkal biztonságosabb számodra és a családod számára is.

Az egyetlen valódi karbantartás, amelyet el kell végezned az ilyen típusú bojleren, a rendszeres tisztítás, amely a tartályt és a vízben lévő alkatrészeket óvja meg a rozsdásodástól és a vízkő lerakodásoktól.

Nincs égés a belsőjében, így nincs tisztítandó hamu vagy aggályok az őrlánggal kapcsolatban, ami kevesebb bojlerjavítást is eredményez.  A benne rejlő szerkezeti különbségek miatt az villanybojlerek tipikusan másfajta hibákkal rendelkeznek.

Az elektromos bojlerek tartályai nem tartalmaznak tűzcsöveket, vízcsöveket vagy bonyolult hőcserélőket. Az elektromos bojlerek fűtőelemei közvetlenül érintkeznek a fűtött vízzel, ezért a repedezett csövek, szivárgó csőlemezek, nem megfelelő égés, őrláng megszakítás és gázszivárgás sem lehetséges.

Az elektromos bojlereket a fent említett okok miatt könnyű karbantartani. Mint minden bojler, ezek is következetes ellenőrzést, megfelelő vízminőség-menedzsmentet és megfelelő ellenőrzési karbantartást igényelnek.

Nem igényelnek azonban másfajta tisztítást, a csövek cseréjét vagy rendszeres javítást. Legfeljebb ritkán követelik meg az elemek cseréjét vagy kikapcsolását, amelyet a legtöbb engedéllyel rendelkező szakember végezhet el azért, hogy neked ne legyen gondod erre.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka