50 literes bojler

50 literes bojler

Bár a technológiája majdnem olyan régi, mint a villamos energia találmánya, a közelmúltban az elektromos bojlerek iránt fokozott érdeklődés tapasztalható olyan ügyfelek körében, akik nem tagjai más hálózatoknak vagy akik egyszerűen meg akarnak szabadulni régi készülékeiktől és zöldebb energiaforrásra szeretnének váltani.

Ami az elektromos áramot illeti, ha az áramszolgáltató megújuló forrásokat használ, vagy ha tetőn van egy napelem, akkor teljesen zöld megoldás az 50 literes bojler használata.

Az elektromos bojlerek használata sok előnnyel rendelkezik azon emberek életében, akik házukat napelemekkel látták el (de természetesen azok is élvezhetik az előnyöket, akik nem használnak napelemeket).

Egészen a közelmúltig a vízmelegítéssel kapcsolatos aggodalmak voltak az egyetlen akadályai annak, hogy az emberek megtegyék az első lépést az elektromos bojlerek felé.

Az egyik fő előnye az 50 literes bojlernek, azon kívül, hogy környezetbarát megoldás is lehet, hogy kisebb térfogatú így elfér a konyhai szekrényben is vagy akár más szűk helyen.

Az elektromos bojlerek népszerű választást jelentenek a sokemeletes épületekben, mert nincs szükségük kéményre, csak elektromos hálózatra. Ha az 5. emeleten vagy annál magasabban élsz és azt hiszed, hogy az elektromos bojler javítása vagy cseréje költséges munkának bizonyulhat, akkor tévedsz, mert az 50 literes bojler esetében az elektromos bojler bárhová, bármilyen magasságra felszerelhető ellentétben a nagyobb méretű eszközökkel.

Csak vízellátásra és elektromos táplálásra van szükséged és már minden készen is áll arra, hogy tökéletesen működjön a készüléked. Ezenkívül a biztonság és a karbantartás szempontjából az elektromos alternatíváknak számos előnyük van.

Az 50 literes bojler esetén az a probléma sem merül fel, hogy az alkatrészeket túlmelegedés vagy túlzott kopás éri, mint más eszközöknél.

A bojler esetében az elektromos áram lehetővé teszi a hőmérséklet pontos szabályozását, így a bojler alkatrészei soha nem melegednek fel annál jobban, mint amire valójában szükség van.

Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy elektromos bojlernél mechanikai hibák jelentkeznek, hiszen ezeket teljesen zöld és időtálló megoldásokkal építették meg.

Az 50 literes bojler könnyen integrálható a meglévő vízrendszerhez, így a beszerelése sem okoz különösebb gondot.

Ha már napelemeket vagy napelemes fűtőpaneleket használsz, akkor a telepítés abban az esetben is egyszerű lesz.

Ilyenkor előállíthatod a saját villamos energiádat, ami teljes függetlenséget és teljes ellenőrzést jelent. Nincs fosszilis tüzelőanyag sem, ha az elektromos bojlerekre kerül a sor.

Az 50 literes bojler maximalizálja a tér kihasználtságát, ahová felszereli a szakember, így nem kell azon aggódnod, hogy hova kerüljön!

Az elektromos bojlerek kisebbek és könnyebbek, lehetővé téve a könnyed és egyszerű beépítést a szabványos konyhaszekrényekbe is vagy olyan szűk helyiségekbe, amelyekben szűkös a hely.

Élvezd te is a csendet, amit a villanybojlerek zajának hiánya okoz. Az elektromos bojlerek nagyon csendesek. Tulajdonképpen nincs is bennük olyan mozgó alkatrész, ami hangot adhatna ki.

Nincs sziszegés, zümmögés, morgás vagy egyéb zaj, ami idegesítő lehet a családodnak vagy akár a szomszédoknak.

Nincs szükséged ilyenkor égéstermék-elvezető csövekre sem, ami miatt remekül alkalmazható tömbházi vagy társasházi lakásoknál is, mivel több ezer forintot spórolsz meg így.

Az 50 literes bojler bár kicsinek tűnhet, mégis nagy hatékonysággal működik, inkább kisebb otthonokban és lakásokban, ahol nem szükséges a 80 vagy 120 literes bojler, ami már kicsivel nagyobb helyet is elfoglal.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.