120 literes bojler

Hajdu villanybojlerek felszerelése bekötése Budapest120 literes bojler vásárlás

120 literes bojler árak felszereléssel Budapest, lakásfelújítási támogatás igénybevételével 2021 – 2022 évben. Csak választd ki az új bojler típusát, energia besorolását, és mi házhoz szállítjuk, beszereljük, beüzemeljük bármely Bodapesti otthonba.

Nézz körül oldalunkon, vagy vedd, fel velünk a kapcsolatot mi segítünk a kiválasztásban is.

Az év minden napján dolgozunk, így ha nincs időd hétköznap szombat vasárnap is felszereljük és bekötjük új Hajdu 120 literes bojlered.

Ne hadd veszni az állami támogatást, Hívj akár most!

Mivel az elektromos bojlerek nem igényelnek bonyolult hőcserélőket vagy egyéb csöveket más vízmelegítő eszközökkel ellentétben, ezért a környezetterhelésük viszonylag kicsi.

A modern villanybojlerek komoly alkatrészekkel vannak felszerelve, amelyek nyomon követhetik az energiafogyasztást, a feszültséget, az áramellátást, így nemcsak hatékonyak, de biztonságosak is. A mai villanybojlerek lehetővé teszik, hogy úgy melegítsd fel az otthoni csapivizet, hogy közben eszedbe sem jut, hogy működik az eszköz.

Zaj és problémamentes megoldást nyújt az egész család kényelme érdekében. Az elektromos bojlerek megbízhatóan használhatók elosztott energiájú alkalmazásoknál is, például szélturbináknál, fotovoltaikus napelemeknél vagy más villamosenergia-termelési eszközöknél.

Ez a típusú elektromos vízmelegítő rendszer egyszerűen rögzíthető a falra, vagy egyes esetekben felszerelhető a padlóra is.

120 literes bojler telepítése

Nagyon gyorsan és egyszerűen telepíthető, csak csatlakoztatni kell az villanybojlert egy áramforráshoz és egy vízcsőhöz és kész is, tehát a beszerelése sem olyan költséges, mint az egyéb eszközök esetében!

Nincs szükség füstelvezető rendszerre, ami a káros anyagoktól óvja meg a környezetet.

Elektromos szerkezetének köszönhetően a 120 literes bojler nem igényel különösebb odafigyelést. A fűtőberendezés teljesítményét (vagy hozamát) úgy lehet értékelni, hogy összehasonlítjuk a felhasznált villamos energia mennyiségét a termelt melegvíz mennyiségével.

Ez az arány lehetővé teszi a megtermelt energia és az elfogyasztott energia közötti veszteség pontos elképzelését. Ez csaknem 100%-os hozam a villanybojler esetében, amely jó fényt vet minden elektromos bojlerre és jelenleg a leghatékonyabb fűtőkészülékké teszi őket.

A 120 literes bojler kiválasztásával megvéded a családod a szén-monoxid-mérgezés kockázatától és nem szükséges egyéb veszélyes problémák miatt sem aggódnod, hiszen a modern villanybojlerek már teljes mértékben biztonságosak. 100%-ban elektromos, tehát a bojler nem használ semmilyen gázt, így az elektromos bojler nem bocsát ki kellemetlen szagokat sem. A rendelkezésre álló különböző modellek mindegyikében megbízhatsz, mert nem okoznak majd csalódást.

120 literes bojler kiválasztása

Elég sok elektromos bojler közül lehet választani manapság, de szerencsére van egy módja annak, hogy sokkal könnyebbé tegyük számodra az elektromos bojler keresést.

Ha nem sikerül a választás vagy csak bizonytalan vagy, nyugodtan fordulj a szakemberhez, aki garantáltan megválaszolja a kérdéseidet. A modern és kellő színvonalú 120 literes bojler gyors, egyszerű és körülbelül 40%-kal csökkentheti az elektromos költségeket.

Energiatakarékos 120l bojlerek

Az új elektromos SMART villanybojler intelligens programmal rendelkezik, amely mindig megbízhatóan szállítja a melegvizet az otthonod számos vízcsapjaihoz.

Az elektronikus Smart intelligens vezérlés biztosítja, hogy a készülék kimenete automatikusan igazodjon a vízellátás hőmérsékletéhez a használati melegvíz fogyasztáshoz idomulva.

Az innovatív SMART vízmelegítő termékek mindig is nagy előnyt élveztek a Magyarországi otthonokban. Különösen igaz ez az olyan villanybojlerekre, amelyek az energiatakarékosságot, a víztakarékosságot és a könnyű szerelhetőséget helyezik az előtérbe.

Ráadásul az automata korlátozó egységnek köszönhetően egy teljes mértékben biztonságos termékről van szó, amely azonnal megszakítja a fűtési áramköröket egy esetleges hiba esetén.

Az elektromos bojler tehát olyasvalami, amit érdemes kipróbálni, ha te is csendes rendszert szeretnél a víz melegítésére, főleg akkor, ha arra törekszel, hogy csakis zöld megoldásokat használj az élet minden területén. 

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

  • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka