Milyen bojlert vegyekMilyen bojlert válasszak? Bojler kiválasztása

Sokan teszik fel nekünk azt a kérdést, hogy milyen bojlert vegyek, így gondoltuk leírjuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni bojler vásárlás előtt. Mire figyeljünk, hogy a legjobb bojlert válasszuk.

1. Hova kell a bojler?

Ez egy nagyon fontos kérdés, hiszen nem mindegy, hogy egy családi házról, egy kis lakásról, vagy egy egész gyárról beszélünk, hiszen más típus kell mindhárom helyre.

Ezután már tovább lehet szűkíteni az opciókat aszerint, hogy pontosan milyen környezetben milyen igényeink vannak egy bojlerrel szemben.

2. Hány fő fogja használni?

Nagyon lényeges, hogy meg tudjuk határozni azt, hogy hány fő fogja rendszeresen, s hány csak időnként – vendégek – használni a bojlert.

Itt érdemes nézni, hogy hány literes a modell, s a termékleírásban elolvasni, hogy hány főt tud kiszolgálni.

3. Milyen lesz a vízfogyasztás eloszlása?

Attól függően, hogy hány fő és milyen gyakorisággal használja bizonyos feladatok ellátására a bojlert, kell meghatározni azt, hogy legyen mindig elérhető meleg víz, vagy elég, ha csak a nap bizonyos időszakaiban van.

Ez azért fontos, mert vannak akik alig, míg mások rengeteg időt töltenek otthon. De ez még nem jelenti azt, hogy egész nap használják valamilyen formában a bojlert, viszont ott, ahol egész nap és még éjszaka is szükség van meleg vízre, nyilván más lesz a vízfogyasztás eloszlása is.

4. Hagyományos vagy okos bojler legyen?

Ez igazából egyéni preferencia, illetve függ az erre szánt pénztől is, mely egyben egy hosszú távú befektetés. Egyre többen választják az okos bojlereket a kényelmes irányítás, az energiatakarékos és optimalizált vízfogyasztás miatt, de a hagyományos típusok is ugyanolyan népszerűek még mindig.

5. Fogyasztás és teljesítmény

Egy 6-7 fős család esetében nem mindegy, hogy milyen teljesítményen tud adott mennyiségű vizet szolgáltatni a szerkezet, így erre fontos odafigyelni vásárlás előtt, hogy a leírásban elolvassuk ezeket az adatokat, s kalkuláljunk, hogy számunkra ez elegendő lesz, vagy nagyobb modellre lesz szükség.

6. Milyen bojlert vegyek?

Milyen bojlert vegyek? A mi tapasztalataink szerint mindenképp a hazai gyártású Hajdu bojler a legjobb választás. Mind megbízhatósága, alkatrész ellátása, szervizelhetősége miatt csak ajánlani tudjuk.

7. Extra tulajdonságok

Az extra tulajdonságok olyan jellemzők lehetnek egyes bojlereken, mint a wifin keresztül való irányítás, a betanulás, mely általában egy hétig tart, s utána a rendszer már tudja, hogy mikor milyen és mennyi víznek kell rendelkezésre állnia. Ez is az egyéni igényektől függ, így akinek ezek fontosak, mindenképpen nézze meg alaposan az adott bojler termékleírását, hogy biztosan elégedett legyen a kényelmi tulajdonságokkal.

Milyen villanybojlert vállasszak gáz bojler helyett?

Régi gáz vízmelegítő helyet keresel elektromos bojlert? A régi kéményes gázvízmelegítőkkel egyre több probléma adódik a kémények állag romlása, és a kéménybélelés hiánya miatt.

A veszélyes füstgáz visszaáramlás miatt, rengeteg háztartás kénytelen megválni régi kéményes vízmelegítőjétől.

Mi minden gáz vízmelegítő leszerelése alkalmával lefalazzuk a kémény füstcső csatlakozást, így semmilyen körülmények között nem tud szén-monoxid visszaáramolni a lakásba. Az elektromos bojler tároló funkciója miatt nincs váltakozó nyomás és hőmérséklet ingadozás, ami növeli a komfort érzetet.

Általánosságban elmondható hogy egy fő napi melegvíz szükséglete 40-50 liter között várható tehát ennek figyelembe vételével kell kiválasztani az új elektromos bojler űrtartalmát.

Bojler kiválasztása segítséggel

Ha már tudod milyen típusú és hány literes bojlerre van szüksége, hívj minél hamarabb, hogy a lehető leggyorsabban házhoz szállítsuk és beszereljük. Weboldalunkon megtalálod a legújabb energiatakarékos Hajdu bojlereket, amivel rengeteg költséget megspórolhatsz.

A hét minden napján dolgozunk, úgyhogy, ha nincs időd hétköznap, szombat vasárnap is el tudjuk végezni a bojler cserét. Mivel kizárólag a hazai gyártású bojlereket szerelünk fel, értékes típus ismeretet szereztünk, amit nap, mint nap hasznosíthatunk.

Velünk biztosan probléma mentes lesz az új bojler felszerelése, bekötése. Ha bizonytalan vagy, hogy milyen bojlert válasz szívesen segítünk a bojler kiválasztásában.

Semmi más dolgod nem lesz, csak vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent elintézünk helyetted!

Bojler kiválasztása, milyen bojlert vegyek

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.