Függőleges szerelésű Hajdu smart villanybojler csere ára Budapest

 • Az új villanybojler ára.
 • Új villanybojler házhoz szállítása.
 • Régi villanybojler leszerelése.
 • Új villanybojler felszerelése.
 • Új rozsdamentes vízoldali bekötőcsövek.
 • Meglévő elektromos csatlakozás bekötése.
 • Bojler beüzemelése.
 • Régi bojler elszállítása.
villanybojler-csere

Mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot, célszerű első lépésként a régi bojleren megkeresni az adattáblát (bojler alján, a hideg- melegvizes bekötések közelében fehér vagy szürke lapocska), mert a típus és űrtartalom támpontként szolgál számunkra a bojlercserét illetően (például:  Z 80 EK-1 80L, vagy Z 120 E 120L…).

Ha a cserélendő vízmelegítő nehezen hozzáférhető helyen van, például állmennyezett felett, szekrényben, egyéb takarásban – egyedi árajánlatot készítünk. Az ügymenetet gyorsíthatja, ha készítesz és küldesz a helyszínről fotót, ha erre nincs módod, kérünk, mindenképpen jelezd majd nekünk kapcsolatfelvételkor, hogy a bojler környezete „problémás”.

HAJDU SMART SOROZAT 50 80 120 LITERES

hajdu-z50-smart

Hajdu Z50 Smart

Hajdu Z50 Smart 50 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

135000 Ft

Hajdu Z80 Smart

Hajdu Z80 Smart 80 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

130000 Ft

Hajdu Z120 Smart

Hajdu Z120 Smart 120 literes Erp villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

140000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu SMART függőleges bojler árak

Fontosnak tartjuk, hogy a Hajdu SMART bojler árak kiemelt helyet kapjanak a velektroillanybojler-csere.hu weboldalán. Ennek az az oka, hogy számunkra egyértelmű, hogy bojlercsere előtt az egyik legfontosabb kérdés, amit a vásárló feltesz, hogy mennyibe kerül egy Hajdu SMART villanybojler felszereléssel, bekötéssel, kiszállással, munkadíjjal, a felszereléshez szükséges alkatrészek beszerzésével, beépítésével együtt Budapesten és környékén. Weboldalunkon a Hajdu SMART villanybojler ára, cseréje, és a szereléssel összefüggő esetleges anyagok ára egyértelműen fel van tüntetve, nincsenek rejtett költségek.

Természetesen a legfontosabb, hogy mindez megéri-e a megrendelőnek. És ez így van jól! A forróvíztároló nagyberuházás, nem mindegy, hogy a későbbiekben tökéletes partnerként funkcionál, vagy mindennapos bosszúságot okoz. Mielőtt megvásároljuk az új Hajdu SMART forróvíztárolót, induljunk ki abból, mely szokások jellemzik a napi melegvízhasználatunkat. Amikor ez megvan, ajánlott bojlerszerelő szakember tanácsát kikérni, hiszen ő minden részletre kiterjedő felvilágosítással szolgál, választ ad a kérdéseinkre.

A Hajdu SMART villanybojler-bemutató

A Hajdu SMART villanybojler öntanuló elektromos forróvíztároló, az innovatív, új generációs Hajdú termékek eddigi legkorszerűbbje. A Hajdu SMART villanybojler napról-napra nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek több oka is van.

Az energiatakarékos, többfunkciós Smart-Control vezérlésű intelligens berendezés programja jól alkalmazkodik a használati melegvízigényekhez. Több vízvételi helyet szolgál ki egyidejűleg. A kiváló hőszigetelés a paláston belül elhelyezkedő első osztályú izolációs szigetelőanyagnak köszönhető.

Gyors vízfelfűtés, magas hatásfok jellemzi. Fűtőbetétje kerámia. Mivel a fűtőtest tűzzománcburokban van elhelyezve, a fűtőszál nem tud deformálódni, és az elektrokémiai korrózió sem tud benne kárt tenni. Mindez roppant hosszú élettartamot garantál.

Az uniós harmonizációs jogszabályoknak, egyéb műszaki leírásoknak, különféle irányelveknek is eleget tesz, így rendelkezik EU Megfelelőségi nyilatkozattal és ISO tanúsítvánnyal.

A karbantartása is könnyebb többek közt azért, mert ahhoz, hogy kicseréljük a bojler fűtőtestjét, nem kell a vizet leengedni a tartályból.

Mitől SMART bojler az elektromos fűtésű forróvíztároló

Az előírás szerint csak akkor kaphatja meg a vízmelegítő ezt a titulust, ha az első, úgynevezett betanulási héthez képest a második héten már minimum 7%-kal kevesebb villamosenergiával éri el a kívánt melegvízigény kielégítését. Ezt mindenképpen mérlegeljük, amikor a Hajdu SMART és egyéb bojler árak összehasonlítását végezzük, ugyanis több más márkatermék esetében kiderül, hogy a Hajdú SMART-nál olcsó vagy olcsóbb bojler messze nem felel meg az ígérteknek. Minden esetben érdemes alaposan mérlegelni az ár-érték arányt! A Hajdu SMART forróvíztároló olyan paraméterekkel rendelkezik, melyek az egyik legkorszerűbb és az árát, értékeit tekintve egyik leginkább gazdaságos bojler.

Van bojler szerelőd? Ha nincs, ránk számíthatsz!

Vedd könnyedén, bízd ránk a bojlercserét! Díjmentesen szállítjuk, leszereljük a tönkrement bojlert, biztonságosan rögzítjük az újat, bekötjük, beüzemeljük. Megszabadítunk attól a problémától, amit a régi vízforraló okoz, hiszen elektronikai hulladéknak minősül – igény esetén elszállítjuk!

A jó masina energiatakarékos, hosszú élettartamú, biztonságos, igényes kivitelű, jó szervizhátterű. Ha a Hajdu villanybojler mellett teszed le a voksot, biztosíthatunk, remek választás! Élettartama messze felülmúlja több, a piacon kapható olcsó villanybojler kifutási idejét.

Ezen roppant fontos előnyön kívül számtalan érv szól amellett, hogy Hajdu elektromos vízmelegítőt vásároljunk – cégünk nem véletlenül specializálódott erre a márkatermékre.

Mivel a Hajdu elektromos vízmelegítő tartály a „mi kutyánk kölyke”, azaz magyar produktum, az alkatrészellátás sokkal megoldottabb mintha határon túlról rendelnénk elektromos vízmelegítőt. A szervizelés, karbantartás, javítás is gyorsabb, olcsóbb.  Könnyebben érvényesíthetjük jogainkat meghibásodás esetén.

Mi nemcsak kiszállítjuk, fel is szereljük új bojlered!

A villanybojler árak attól függenek, milyen paraméterekkel rendelkezik az adott termék.
A kötelezően használandó energiacímkén minden paraméternek szerepelnie kell – amatőr legyen a talpán, aki eligazodik a sok információ között! Fordulj hozzánk bizalommal, tálcán kínáljuk a számodra ideális Hajdu forróvíztárolót, érthetően tálalva a jellemzőket, pontos villanybojler árak kíséretében.

Bojlerváltás esetén a vásárló első dolga (érthető okokból), hogy utánanéz mennyit kóstál az elektromos vízmelegítő, hiszen nagyobb árbeli különbség lehet egy hitvány minőségű, olcsó bojler ára, és a márkás, megbízható Hajdu bojler ára között. Nem szabad elfeledkezni arról, hogy lehet, többe kerül például a Hajdu 80 literes bojler, mint a nevesincs 120 literes bojler, de ez korántsem véletlen.

Az új elektromos vízmelegítő bojlerek vízmelegítési „tehetsége” csak kismértékben tér el egymástól. A titok mitől drágább, illetve mitől olcsóbb egy villanybojler ára, a készülékben, illetve a garanciális időben keresendő – de szó sincs titokról!

Energiakiadásainkat nem csak a jól megválasztott berendezéssel csökkenthetjük! Ha éjszakai, illetve ciklusos áram melegíti fel a vizet, üzemeltetési költségeink kedvezőbbek lesznek. Érdemes megejteni egy megkeresést az áramszolgáltató felé, hogy tájékoztasson bennünket lehetőségeinkről.

Villanybojlercsere Budapesten és környékén – legyen budapesti szakember!
Hogy mielőbb újra folyjon a melegvíz!

 • Egyik frissen vasarolt, tokatol bokaig az elado altal felujitott lakasomban meghalt az ujnak hitt bojler, ket hettel azutan, hogy bekoltozott a berlom. Kulfoldon elunk, tehat latatlanban kellett szakembert keresnem. A bojler be volt dobozolva az almennyezet fole, azt mondtak, hogy egy Hajdu. A szakembereket Google baratom ajanlotta es a weboldal nagyon meggyozo volt. Nem csalodtam! Pontos tajekoztatast, arajanlatot es idopontot kaptam, a regi bojlert ki kellett cserelni. Emberfeletti munkaval, m... Tovább
 • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
 • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább
 • Szuperek voltak. Gyors segítség kellett és meg is kaptam. Telefonos egyeztetés nagyon szimpatikus volt. Mindent elmagyaráztak. Előtte másik 2 céggel is egyeztettem akik hozzá nem értésem miatt lekezelően beszéltek velem. Ebben a hivásban ezt nem tapasztaltam. Szépen dolgoztak és nem hagytak rumlit. Fél órán belül készen voltak. Korrekt munka
 • Hétfőn telefonáltam, hogy a bojlerem folyik, dráma van. Kedden a megbeszélt időpontban jöttek, a bojlert is megvásárolták. Precízek, udvariasak voltak, ami a legfőbb értenek a munkájukhoz. Mindenkinek csak ajánlani tudom a céget, Nyáriékat:)