Akció!

Hajdu Aquastic 200 literes Erp villanybojler

Ft104.000

Hajdu Aquastic 200 literes Erp villanybojler ez az űrtartalom a nagycsaládosok eszményi bojlermérete. A 200 literes bojler ajánlott apartmanokba, kisebb üzemekbe, intézményekbe is. Az alacsony készenléti energiaigénnyel felvértezett termék remek hőszigeteléssel bír, felfűtési ideje optimális (lásd „műszaki adatok”).

Cikkszám: h7 Kategória: Címke:

Leírás

Hajdu Aquastic 200 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ150 ERP villanybojler csere

Új Hajdu Aquastic 200 literes bojler ára házhoz szállítással 104000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 80000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  195000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu Aquastic 200 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu Aquastic 200 literes villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 5.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 4.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 5000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Új Hajdu Aq 200 literes villanybojler ára szereléssel együtt Budapesten

Ez az űrtartalom a nagycsaládosok eszményi bojlermérete. A 200 literes bojler ajánlott apartmanokba, kisebb üzemekbe, intézményekbe is. Az alacsony készenléti energiaigénnyel felvértezett termék remek hőszigeteléssel bír, felfűtési ideje optimális (lásd „műszaki adatok”).

Természetesen a 200 literes Hajdu bojler ára a kiszállításra (Budapesten parkolási díjjal együtt), felszerelésre, a régi bojler leszerelésére, elektromos ki- bekötésre, a meglévő vízoldali szerelvények le- felszerelésére, az új vízmelegítő bekötésére, és a régi bojler elszállítására is vonatkozik.

A Hajdu Aq 200 villanybojler súlya üresen több, mint 48 kg. Nem nehéz kiszámolni, vízzel telten mekkora terhelést ró a szerkezet a falra. Ha figyelembe vesszük, micsoda körültekintést igényel a 200 l-es Hajdu elektromos vízmelegítő felszerelése, beláthatjuk, ár-érték szempontjából jó befektetés a komplex villanybojler szerelés.

Vízkőképződés, bakteriológiai szempontok a bojlerek esetében

A hazai vízminőséget rendkívül szigorúan veszik. Ettől függetlenül vannak bizonyos ajánlott szabályok, melyeket érdemes figyelembe venni a forróvíztároló által melegített vízzel kapcsolatban. A bojlerben tárolt víz nem cserélődik ki minden alkalommal minden cseppet illetően, főleg ha a tartály kapacitása nagyobb, mint a szükséges vízmennyiség. Étkezési célra akkor javallott, ha felforraljuk, illetve ha a bojlerben lévő vízhőfok eléri a kellő mértéket.  Antibakteriális a vízhőfok ha eléri, illetve meghaladja a 60-65°C-t. Ennél melegebb víz katalizálja a vízkőképződést.

A HAJDU Zrt. az Aquastic 200 literes tartályokra 5 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Mire figyelj új 200 literes Hajdu Aquastic villanybojler vásárlásakor

Figyelj és mérj!

Ha a régi 200 literes Hajdu villanybojlered végleg tönkrement, és új, nagy vízterű 200 literes Hajdu villanybojler felszerelésére van szükséged, tudnod kell hogy az új 200 literes Hajdu Aquastic villanybojlerek beépítési mérete 20- 30 cm-rel nagyobb a régi bojlereknél, ezért mérni kell!

Mérd le hány cm van a régi 200 literes villanybojlered alja és a falból kiálló hideg- melegvízes vízcsövek között. Mérd le azt is, hány centiméter van a régi villanybojler és a plafon között, mert ha a távolság engedi, az új 200 literes bojlert feljebb is szerelhetjük.

200 literes Hajdu villanybojler vásárlása előtt mindenképpen kérd ki véleményünket, kifundáljuk befér-e az új 200 literes Hajdu Aquastic villanybojler a régi helyére.

Jó választás Nyári Tibor csapata, hiszen komplex szolgáltatással áll rendelkezésedre!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Profi csapat, kiváló szakemberek! Megkeresésemre már másnapra vállalták a munkát és mindenről pontosan, szakszerűen tájékoztattak. Udvariasak, segítőkészek. Legnagyobb bizalommal ajánlom mindenkinek.
  • Zseniális csapat és profi munka! Én egészen biztosan őket fogom ajánlani minden ismerősömnek, akiknek bojlerrel kapcsolatos gondja akad a jövőben. Köszi!
  • Kifogástalan és imponálóan hozzáértő csapat. Mindent tisztáznak előre (már telefonon), ha közbe jön valami (nálunk jött is: bontás után kiderült, hogy a bojler tömítendő része elkorrodálódott, így már csak a csere jöhetett szóba), akkor is szabadon dönthetek, sőt, felkínált lehetőségekből választhatok is. Ott és azonnal! Tegnap este még nulla meleg víz, totál eltömődött rendszer, ma már minden rendben. Nem telt el 24 óra! Közérthetően, világosan me... Tovább
  • Csak ajánlani tudom ezt a csapatot. Gyorsan, tisztán, hatékonyan segítettek a hirtelen meghibásodó gépem esetén.
  • Miért ajánlom őket? Mert kedden telefonáltam és péntekre időpontot adtak. Mert az időpont egyeztetés kapcsán kikérdeztek a bojlerrel kapcsolatos problémáról és tájékoztattak arról, hogy milyen tételt jelent a javítás és mire kell számítani egy esetleges csere kapcsán. Mert az előre egyeztetett időpontban valóban megérkeztek. Mert felkészültek arra, hogy ha a készüléket cserélni kell, ne veszítsenek időt. Volt náluk egy új, garanciális készülék. Mert gyo... Tovább