Hajdu Aquastic 120 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu Aquastic AQ120 ERP villanybojler
Műszaki adatok

  • Magasság fenéklappal: 977 mm
  • Átmérő: 496 mm
  • Mélység: 509 mm
  • Űrtartalom: 120 l
  • Villamos teljesítmény: 1,8 kW
  • Felfűtési idő 65 ºC-ra: 4,2 óra
  • Melegvíz hőmérséklete: Maximum 65 ºC
  • Maximum üzemi nyomás: 0,6 MPa
  • Vízcsatlakozás: G ½
  • Súly: 32 kg

Új Hajdu Aquastic 120 literes bojler ára házhoz szállítással 54000 Ft 

Új bojler felszerelése bekötése 30000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  95000 Ft


Kapcsolatfelvétel

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új bojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 3.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

Új Hajdu Aq 120 villanybojler ára komplett szereléssel együtt Budapesten

Beszélhetnék elfogultságról, amikor a Hajdu forróvíztároló kerül szóba, hiszen hosszú évek óta dolgozunk ezzel a márkával, és csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni.
1991 óta cserélünk elektromos forróvíztárolókat. A legkisebb, 5 literes vízmelegítő csere éppen úgy profilunkba vág, mint a 120 literes bojler felszerelése. Az évente elvégzett 7-800 vízmelegítő csere közepette számtalan, zömmel Hajdu elektromos vízmelegítő került felszerelésre: minden ízében ismerjük a terméket. Az egyik legkelendőbb ezek közül az új 120 literes Aquastic ErP zártrendszerű forróvíztároló, kivezetett hőfokszabályozós kivitel. Szívből ajánljuk, mert megbízható, energiatakarékos, hosszú élettartamú, jó ár-érték arányú árucikk. Űrtartalma három, négytagú család részére optimális.

Mit tartalmaznak a honlapon feltüntetett Hajdu bojler árak?

A weboldalon jelzett 120 l-es bojler ár összesített díj, természetesen nem csak a forróvíztároló ára. A díjban benne foglaltatik az új 120 literes Hajdu Aquastic bojler ára, a kiszállítás, kiszállás díja. A sornak nincs vége, hiszen az elektronikai hulladéknak minősülő régi forróvíztároló leszerelését, kívánság esetén annak elszállítását is vállaljuk a díjon belül.

A 120 literes bojler nem kis teher a hordozó falfelületnek – a feltüntetett 120 literes bojler ára a megbízható felfüggesztés ellenértékét is tartalmazza, és magában foglalja a víz- és elektromos hálózatra való bekötést is.  A budai kerületekben számolni kell egyszeri plusz 10.000 Ft-tal, ezekben a kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség!

Miért válassz Hajdu 120 literes elektromos bojlert?

Nem titok, cégünk a Hajdu bojlert preferálja, nem véletlenül, hiszen remek, megbízható márka. Igaz, bojler ár tekintetében nem ez a legolcsóbb produktum, de ez egyértelmű, hiszen a minőséget meg kell fizetni. Az Aquastic Erp 120 literes Hajdu bojler ár mögött jó anyagminőség, profi gyártástechnológia, többéves garancia áll. Téved, aki azt hiszi, létezik olcsó elektromos forróvíztároló, mely szép is, jó is, ráadásul hosszú élettartamú. Meglehet, rövidtávon pénztárcakímélőbb a piacon található francia, olasz olcsó bojler közül választani, de a majd’ harminc éves saját tapasztalat azt mutatja: Hajdu!

A Hajdú 120 literes villanybojler ár érték arányában kiváló választás

Az, hogy meleg víz folyik a csapból, manapság már senkinek sem furcsa vagy meglepő. Annál elképzelhetetlenebbnek tűnik, így, hosszú évtizedek távlatából, hogy ez valaha nem így volt. A 19. században találták fel azt a csodálatos szerkezetet, amely ma is minden ember otthonában megtalálható, a bojlert. Az új Hajdú 120 literes villanybojler ár tekintetében is kedvező, ezért nagyon gyakori termék. A Hajdú egy magyar cég, amely nem csak a hazai, de a nemzetközi piacon is helyet kapott. Neve egyet jelent a minőséggel, ami a vásárlók hűségén és elégedettségén mérhető le leginkább.

A Hajdú 120 literes villanybojler ár érték arányban remek választás. De miért éppen a 120 literes?

A 80 literes tárolókapacitású eszköz, mindössze két ember szükségleteinek kielégítésére elegendő. Ha ennél több személy használja, teljesítményét a maximumon kell tartani, amellyel rengeteg áramot fogyasztunk. A Hajdú 120 literes villanybojler ár tehát jobban megéri, mert a nagyobb kapacitás miatt, tudunk spórolni az energiákkal. Ugyanis egy négyfős család napi vízszükséglete a 120 liter. Ezért tervezték ezeket a vízmelegítőket ilyen méretűre.

A Hajdú 120 literes villanybojler ár azért is éri meg, mert nem kell állandóan, maximális teljesítménnyel üzemeltetni.
Nagyon kevés esetben használjuk csak a forró vizet, keverni szoktuk, hogy a testünknek megfelelő hőmérsékletű vízzel fürödhessünk. Ez pedig 40 fok körüli vizet jelent. Mivel a Hajdú 120 literes villanybojler beállítható kisebb teljesítményre is, kisebb lesz a villanyszámlánk.

Hosszú távon gondolkodva, megéri a minőséget választani. De nem csak a minőségről, a családunk létszámának növekedéséről is érdemes elgondolkodni. Ha kompromisszumot kötünk és beérjük egy kisebb eszközzel a Hajdú Aquastic 120 literes villanybojler helyett, később számíthatunk akár plusz kiadásokra is. A bojlereket több évtizedre választjuk, mert megfelelő karbantartás mellett, bizony, ilyen sokáig használható. A vízfogyasztásunk növekedhet az évek során, ezért érdemes előrelátónak lenni, hogy ne fenyegessenek minket a csere felesleges költségei.

Hajdu Aquastic Aq 120 villanybojler bekötése, felszerelése Budapest

Hívjon bennünket a 06 20 9 420 586-os telefonszámon, ha nem tud dönteni, melyik bojlert vásárolja, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged?

Használd kapcsolati űrlapunkat.

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.