Akció!

Hajdu ZV 80 literes Erp villanybojler

Ft94.000

A Hajdu ZV 80 literes Erp fekvő villanybojler ára – mint minden más bojlercsere esetén – felöleli a 80l-es vízmelegítő árát, a kiszállítást, a régi elektromos vízmelegítő leszerelését, az új fel- beszerelést. Fekvő azazvízszintes bojlert keres? Válassza ön is a hazai gyártású Hajdu ZV 80 literes Erp villanybojlert

Cikkszám: h14 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Hajdu ZV 80 literes Erp villanybojler teljes körű cseréje Budapest

Aktív anódos tartály védelem
b180
c180
Hajdu ZV 80 Erp vízszintes bojler

Új Hajdu ZV 80 literes bojler ára házhoz szállítással 94000 Ft

Új bojler felszerelése bekötése 70000 Ft

Új inox vízbekötő csövek 6000 Ft

Régi bojler elszállítása 5000 Ft

Bojler csere ára összesen:  175000 Ft

Régi vízmelegítő cseréje, illetve új Hajdu ZV 80 literes Erp villanybojler felszerelése során szükség lehet a vizes szerelvények cseréjére, beépítésére, melyeket külön munkadíj felszámolása nélkül végzünk el. Az új szerelvények felszerelésénél csak a szükséges anyagok árát számoljuk fel. Hajdu villanybojler csere alkalmával az alábbi anyagokra lehet még szükség:

• Nyomáscsökkentő szelep 10.000 Ft

• Bojler elzáró sarokszelep 5.000 Ft/db

• Bojler átdübelezése 5.000 Ft

Budai kerületekben nyomáscsökkentő beépítésére van szükség, díja egyszeri 10.000 Ft!

Hajdu aquastic villanybojler garanciával
kek (1)
Hajdu Z 80 literes Hajdu villanybojler
140

A Hajdu ZV 80 literes Erp fekvő villanybojler csere ára felszereléssel, kiszállítással

A melegvíznek folynia kell – és ha nincs a bojlernek hely? A fekvő bojlerek iránti kereslet bizonyította, hogy a vízszintes szerelésű Hajdu villanybojler létjogosultságához kétség nem fér. Remek megoldás ha kicsi a hely, mert így elfér "fektetve" a falon, a padlón, sőt, a plafonra is szerelhető.

Kompromisszum, kontra fekvő villanybojler

A fekvő bojlernek sajnos van hátránya, ez azonban nem a gyártó, a villanybojler szerelő, hanem a fizikai törvényszerűségek számlájára írandó. A különböző hőmérsékletű víz rétegződése kedvezőtlenebb, mint álló helyzetű tárolók esetében – használat alatt hamarabb keveredik a hideg és melegvíz, a vízmelegítés hatásfoka akár 30%-kal csökkenhet. Az elégtelen mennyiségű melegvíz probléma megelőzhető, ha nagyobb tartályt vásárolunk.

A fáma szerint az elfektetett célra gyártott villamos forróvíztárolók gyorsabban vízkövesednek, és gyakrabban hibásodnak meg. 1991 óta tevékenységünk fő magva Budapesten a villanybojler szerelés, így van alapja amikor azt állítom: a vízkő a bojlerben nem amiatt képződik gyorsabban, mert a Hajdu villanybojler vízszintes elhelyezésű.

Miért legyen Hajdu villanybojlerünk?

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság által gyártott korszerű, minőségi, környezetbarát villanybojlerek évtizedek óta bizonyítanak ügyfeleiknek.

A forróvíztároló nem örök életű, de meghosszabbodhat élettartama, ha rendszeresen karbantartjuk. Fontos a vízkőtelenítés, az aktívanód-csere, nem érdemes elhanyagolni – meg fog térülni a Hajdu villanybojler ára! A Hajdu villanybojler árak elérhetőek, semmiképpen sem beszélhetünk horribilis költségekről. Mielőtt döntesz, nézz körül a piacon, hasonlítsd össze a külföldi és magyar bojler árak összegeit, a gyártóról is informálódj!

Fontos, hogy haza produktum lévén a szerviz- és pótalkatrészellátás is gyors, hatékony, összességében olcsóbb lehet. A Hajdu ZV 80 literes Erp fekvő villanybojler ára – mint minden más bojlercsere esetén – felöleli a 80l-es vízmelegítő árát, a kiszállítást, a régi elektromos vízmelegítő leszerelését, az új fel- beszerelést. A feltüntettet Hajdu 80 literes bojler árban a vízbekötőcsövek díja, illetve a régi, veszélyes hulladéknak minősülő bojlerelszállítás is benne foglaltatik.

Nyári Tibor budapesti villanybojler szerelő csapata készséggel áll rendelkezésedre Hajdu fekvő bojlerek szerelése esetén is!

 

Vannak kérdéseid az ajánlatunkról és szolgáltatásunkról?

További információkra van szükséged a Hajdu ZV 80 literes Erp villanybojlerről?

Használd kapcsolati űrlapunkat, kérj visszahívást!

Szívesen válaszolunk.

Kapcsolatfelvétel - Megrendelés űrlap

Kérem adja meg a következő adatokat. A megadott telefonszámon fogjuk keresni és megbeszéljük a részleteket, időpontot egyeztetünk az új villanybojler felszereléséhez. Az itt beküldött megrendelést nem tekintjük véglegesnek.

  • Telefon kértem segítséget, szakszerű, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Az egyeztetést követően, két munkanapon belül elvégezték a bojlerem cseréjét, a régi elszállításáról is gondoskodtak. Gyors, profi munka volt!
  • Gyorsan, hatékonyan végezték a szerelést, és mindent nagyon érthetően és alaposan elmagyaráztak, ami a hozzá nem értő személy számára kínai lenne, és a gond is megoldódott, amivel kerestük őket (sípoló bojler). Mindenképp ajánlom őket.
  • örülök, hogy rájuk találtam a neten (addig 3 szerelővel is próbálkoztam, de mindenki hetekkel későbbre vállalta, ők 2 napon belül!) udvarias segítőkész és professzionális csapat. precízen és gyorsan dolgoztak, látszik a munkájukban a sok éves tapasztalatuk. nagyon udvariasak és kedvesek. segítettek a lehetőségekhez képest a legjobb bojler kiválasztásában is.
  • Megbízható cég, Hajdú típusú bojlerem furcsa hangot adott, ezért kerestem meg telefonon a szerelőt, részletes felvilágosítást és másnapra időpontot kaptam. A szerelők pontosan érkeztek, gyors és korrekt mun-kát végeztek, csak ajánlani tudom másoknak is.
  • Az interneten találtam rájuk, telefonon mindent megbeszéltünk, másnap jöttek és egy szakszerű, precíz, tiszta munkát hagytak maguk után cirka egy óra alatt. Mindenképpen ajánlom.